Meer

Sluiten

Onze kleuren voor betonnen eettafels

Bij Table du Sud krijg je altijd de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst van top tot teen samen te stellen. Je kiest je favoriete design, onderstel en nog veel meer. Een van de belangrijkste specificaties van je eettafel is natuurlijk de kleur.

Wist je dat je bij het samenstellen van een betonnen eettafel niet vastzit aan die typische grijze kleur? In deze blog vertellen we je meer over alle opties.

Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud
Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud
Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Klassiek beton

Vooral binnen industriële inrichtingen weet klassiek beton z’n weg wel te vinden. Uiteraard hebben we deze variant ook voor je binnen ons aanbod. Open onze 3D configurator en selecteer beton als gewenst materiaal voor je tafelblad. Bij stap 4 krijg je vervolgens onze kleuren te zien. We hebben hier onze standaardkleur al voor je geselecteerd. Deze kleur heet basalt en is wat ons betreft dé klassieke betonkleur. Wil je een iets lichtere variant? Kies dan voor de kleur zand.


Donkere betonkleuren

Qua donkerte is basalt ook meteen de beste optie als je op zoek bent naar een donkere kleur. Daarnaast vinden we de kleur modder het vernoemen waard. Modder is een bruinrode kleur die onder verschillende lichtinvallen verrassende effecten laat zien. Tip: wist je dat we onze onderstellen ook in verschillende kleuren kunnen spuiten? Zo heb je de kans om je tafelblad met je frame te matchen én met de rest van je interieur.

Lichte betonkleuren

Wist je dat een donker onderstel in combinatie met een licht tafelblad verrassend mooi is? Ook hier hebben we prachtige opties waaruit je kan kiezen. Zo hebben we de kleuren wit en grint voor je in petto. Dit zijn de lichtste kleuren die we binnen ons assortiment hebben. Daarnaast is het goed om te weten dat we ook passende onderhoudsmiddelen verkopen. Hiermee houd je je aanwinst in de best mogelijke conditie!


Inspiratie en advies

Het kiezen van een kleur is niet makkelijk, dat snappen we. Daarom is het goed om te weten dat onze experts je graag helpen bij het doorhakken van de knopen. Je vindt onze woonwinkels in Heeze, Utrecht, Rotterdam en Deventer. Hier staan we voor je klaar om je te helpen en hier ontdek je alle materialen en designs. Tip: bevind je je nog in de oriënterende fase? Dan is Utrecht een mooie optie voor je. Dit is onze grootste woonwinkel!

Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud
Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud
Kleuren voor betonnen eettafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

tuintafel-keramiek _DSF0130-W _DSF6208-W levering-montage-eikenhouten-eettafel-carree Eikenhout Keramiek2 Fenix blog 5 keramiek Op deze afbeelding is een kar met Table du Sud Choice stoffen te zien bij een bank in de showroom. header-borstelen-groot restaurant-tds-breed Randafwerking - Breed -2 Duurzame beslissing - groot2 fenix x3 header Mango berry - Blog - big2 werkplaats-groot- cover-werkplaats-blog blog-vochtigheid-6
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom