Meer

Sluiten

Fenix kleuren voor onze eettafels

Kies je voor licht of donker fenix?

Met een Fenix eettafel kies je voor een meubel met ontzettend veel voordelen. Van de gebruiksvriendelijkheid tot de mogelijkheid om hem tot in detail zelf samen te stellen.

Wist je dat we lekker veel kleuren voor je in petto hebben als je je aanwinst samenstelt? In deze blog laten we je zien wat de mogelijkheden zijn!

blog image 1
blog image 3
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Fenix Massief houdt het bij zwart

Het is goed om te weten dat we binnen de wereld van Fenix drie smaken voor je hebben. Dit zijn Fenix Massief, Fenix Berken en Fenix Unicolor. Fenix Massief is een beetje een vreemde eend in de bijt als het aankomt op de kleur. Deze tafelbladen van 1.2 cm dik verkopen we alleen in de kleur zwart. De rest van de tafel is overigens wel helemaal naar wens samen te stellen. Tip: in onze blog over de 3 soorten Fenix lees je alle ins & outs.


20 kleuren

Ben je op zoek naar de juiste kleur om je eetkamer of keuken de perfecte boost te geven? Dan zit je goed bij Fenix Berken en Fenix Unicolor. Bij deze twee varianten hebben we maar liefst 20 populaire kleuren voor je uitgekozen waarvan er ongetwijfeld een aantal binnen je smaak vallen. Tip: wil je graag meer weten over onze materialen? Lees dan alles over Fenix


Lichte kleuren voor je Fenix eettafel

Zoals gezegd hebben we 20 verschillende kleuren voor je. Een droomtafel stel je samen door de juiste details met elkaar te verbinden en dat geldt dus ook voor de kleur. In het geval van een lichte tafel hebben we bijvoorbeeld vier kleuren die dicht tegen wit aan schuren. Dit zijn bianco kos, bianco male, bianco alaska en bianco dover. Deze kleuren lijken op het eerste gezicht erg op elkaar, maar ze verschillen wel degelijk. Tip: houd bij het kiezen van de kleur rekening met de lichtinval in je eetkamer of keuken. Vangt je nieuwe eettafel veel zonlicht? Dan kan een op het oog donkere kleur ineens lichter voor de dag komen.

Donkere kleuren voor je Fenix eettafel

Uiteraard hebben we ook een aantal donkere kleuren voor je. Nero ingo is de kleur die het dichtst bij zwart zit. Daarnaast zijn piombo doha, blue fes en grigio bromo donkere kleuren die binnen dezelfde categorie vallen. Tip: We hebben ook prachtige kleuren die neigen naar groen, bruin en grijs. Kortom, voor ieder wat wils!


Passend advies van onze experts

Het kiezen van een kleur voor je nieuwe meubel is één van de moeilijkste beslissingen. We snappen dat het lastig kan zijn om de knoop definitief door te hakken. Het is daarom goed om te weten dat onze experts voor je klaar staan in onze showrooms in Heeze, Utrecht, Rotterdam en Deventer om je te helpen met het samenstellen van je eettafel. Hier hebben we ook kleurstalen liggen zodat je meteen een goed beeld krijgt van ons aanbod. Oh! En voor een bezoekje hoef je geen afspraak te maken.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Alle Fenix eettafels op een rijtje

Wat is jouw favoriet?

_DSF0130-W _DSF6208-W levering-montage-eikenhouten-eettafel-carree cabo - conair - betonnen - eettafel - groot2 Eikenhout Keramiek2 keramiek Op deze afbeelding is een kar met Table du Sud Choice stoffen te zien bij een bank in de showroom. header-borstelen-groot restaurant-tds-breed Randafwerking - Breed -2 Duurzame beslissing - groot2 fenix x3 header Mango berry - Blog - big2 werkplaats-groot- cover-werkplaats-blog blog-vochtigheid-6
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom