Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

profile image

Isa

Sales & Interior stylist

Aan tafel met (kleine) kinderen

Op zoek naar de meest kids-proof eettafel

Bij Table du Sud heb je de mogelijkheid om je eettafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat de tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken.

Maar welke tafel is nou het meest kids-proof en is het sterkst beschermd tegen de eetvlekken en knutselspullen? We delen het antwoord met je! Foto: interieur_by_liese

De tafel met de beste bescherming

Heb je jonge kinderen maar wil je toch een eikenhouten tafel? Zal hij regelmatig worden blootgesteld aan omvallende glazen drinken, vlekken van etenswaren en misschien wel knutselspullen? Geen probleem! Al onze tafels zijn goed beschermd tegen kringen en vlekken. Als je opzoek bent naar de tafel met de beste bescherming adviseren we je de eikenhouten tafels met ultra matte lak. Deze lak is het meest onderhoudsvriendelijk en de vlekken trekken vrijwel niet in het hout. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen door deze af te doen met een licht vochtig doekje. Hierbij is het raadzaam om de vlek niet te lang in te laten trekken.

Ondanks dat onze tafels dankzij de lak een goede beschermlaag hebben is dit geen garantie voor een volledig krasbestendige tafel. Geen enkele tafel is volledig krasbestendig. Door onderstellen te poedercoaten zijn krassen minder zichtbaar dan bij een stalen onderstel. 

Wanneer je twijfelt tussen een donkere of lichte kleur tafel om met de kids aan te zitten is het raadzaam om te kiezen voor een lichte kleur. Op donkere oppervlakken zijn krassen namelijk meer zichtbaar. 

Al onze eikenhouten eettafels zijn geschikt om fijn met de kinderen aan te ontbijten. lunchen, dineren of gewoon gezellig aan plaats te nemen. Ben je op zoek naar goed onderhoud? Check onze onderhoudsmiddelen en houd je tafel in topconditie.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Zó verleng je het leven van je bank Onderhoud Fenix tafels Kaarsvet verwijderen Hoe onderhoud ik mijn tuintafel Eikenhouten tafels behandelen Onderhoud stof en leer Marmer schoonmaken en onderhouden Onderhoudskaarten Wandmeubel montage Hoe krijg ik een vlek uit mijn bank