Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Tijdelijke banken actie: Ben jij toevallig op zoek naar de perfecte bank? Klik dan hier!

De bank "Storm" en "Poppy" verkrijgbaar in 3 kleuren zijn nu afgeprijsd!

Klik hier om de actie te bekijken

message icon

Aan tafel met (kleine) kinderen

Op zoek naar de meest kids-proof eettafel

Bij Table du Sud heb je de mogelijkheid om je eettafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat de tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken.

Maar welke tafel is nou het meest kids-proof en is het sterkst beschermd tegen de eetvlekken en knutselspullen? We delen het antwoord met je! Foto: interieur_by_liese

blog image 2

Opslaan

Verwijder

Configureer

Opslaan

Verwijder

Configureer

Opslaan

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

De tafel met de beste bescherming

Heb je jonge kinderen maar wil je toch een eikenhouten tafel? Zal hij regelmatig worden blootgesteld aan omvallende glazen drinken, vlekken van etenswaren en misschien wel knutselspullen? Geen probleem! Al onze tafels zijn goed beschermd tegen kringen en vlekken. Als je opzoek bent naar de tafel met de beste bescherming adviseren we je de eikenhouten tafels met ultra matte lak. Deze lak is het meest onderhoudsvriendelijk en de vlekken trekken vrijwel niet in het hout. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen door deze af te doen met een licht vochtig doekje. Hierbij is het raadzaam om de vlek niet te lang in te laten trekken.

Wanneer je twijfelt tussen een donkere of lichte kleur tafel om met de kids aan te zitten is het raadzaam om te kiezen voor een lichte kleur. Op donkere oppervlakken zijn krassen namelijk meer zichtbaar. 

Al onze eikenhouten eettafels zijn geschikt om fijn met de kinderen aan te ontbijten, lunchen, dineren of gewoon gezellig aan plaats te nemen. Ben je op zoek naar goed onderhoud? Check onze onderhoudsmiddelen en houd je tafel in topconditie.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Check ál onze eettafels

We hebben ze in verschillende soorten en maten.

iroko - headers Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 fenix-3 SuarXX-mood101-2 Blog-header-onderhoudtuintafel Blog-header-eikenhout Blog-header-onderhoudstof Blog-header-onderhoudmarmer Blog-header-onderhoudskaarten Blog-header-montageinstructies Blog-header-vlekbank
td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom