Bestel uiterlijk 20 juni voor levering voor de Table du Sud zomerstop.

Tussen 15 en 28 augustus genieten de harde werkers van Table du Sud twee weekjes van hun zomervakantie. Wil je jouw tafel* nog voor die tijd ontvangen? Bestel dan voor 20 juni.

*Houten tafels met een metalen onderstel.

n/a

Onze showrooms zijn geopend tijdens Hemelvaart 😊

Meubels winkelen tijdens Hemelvaart? Dat kan! Onze showrooms zijn namelijk gewoon geopend. 

Check de openingstijden van de locatie bij jou in de buurt. Meer informatie

Meer

Sluiten

Fast Lane

Fast Lane

Ben je op zoek naar meubels met een snelle levertijd? Dan ben je bij onze Fast Lane aan het juiste adres. Onze fast Lane met zijn eigen TGV (Table Grand Vitesse) collectie bestaat uit echte toppers: onze Deens ovale eettafel en Mood #95 stoelen, maar dan snel geleverd. Sterker nog binnen vijf werkdagen! Dus zoek jij eetkamerstoelen en een tafel met een snelle levertijd? Go check this out! Ready, (eettafel)set, GO? Een Fast Lane, hoe werkt dat dan precies? We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van onze bestsellers en deze samengevoegd in onze kleine maar verfijnde TGV (Table Grand Vitesse ) collectie. De modellen uit de TGV collectie produceren wij middels een spoedproductie. En geloof ons, dat gaat écht snel. Binnen 5 werkdagen leveren we jouw nieuwe tafel én/of stoelen bij je thuis. Let op: de levering vindt enkel plaats op de begane grond. Woon je op de 1e verdieping of hoger, dan leveren wij dus op de begane grond en dien je je bestelling zelf naar boven te brengen. TGV collectie Jaja, een van onze meest elegante eettafels: Deens ovaal met het verfijnde Lachaud onderstel. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten en twee kleuren. Het tafelblad is gemaakt van massief Frans eiken (geborsteld) met een dikte van 4 cm en heeft een facetrand – 12 mm 60 graden – voor een subtiele en frisse uitstraling. Het onderstel is zwart gepoedercoat. Stel in onze configurator jouw ideale combinatie samen. Table du Sud’s Mood stoelen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en fancy designs. De Mood #95 PM07 is de zo geliefde kuipstoel, maar dan in een modern jasje. In onze Fast Lane collectie is het mogelijk om te kiezen uit vier verschillende kleuren, dus ook in onze Fast Lane collectie bepaal je zelf jouw mood. Kies in de configurator de perfecte kleur! Het draaibare zwart stalen onderstel maakt ‘m helemaal af. De gehele TGV collectie is uitgesloten van kortingsacties of vouchers. Snelle levertijd Besteld? Wij gaan vliegensvlug aan de slag om jouw bestelling te produceren. Wist je dat als jij je bestelling vóór 12:00 uur ’s middags besteld, je ‘m binnen 5 werkdagen ontvangt? Meubels razendsnel geleverd: een echte Fast Lane dus! Bezorgkosten Deens ovale eettafel - €65,- Mood eetkamerstoelen - €65,- Set: eettafel + stoelen - gratis Ophalen – HQ Heeze - gratis Montage Wil je jouw nieuwe tafel laten monteren bij bezorging door onze vakmannen? Dit brengt €65 aan kosten met zich mee en is alleen mogelijk bij bestellingen die op de begane grond plaatsvinden. Woon je op de 1e verdieping of hoger? Dan ontvang je natuurlijk een instructie zodat je gemakkelijk je tafel zelf kunt monteren. Een kind kan de was doen!

Lees meer

Bekijk producten

Filters

Stel jouw voorkeuren in

Prijs

Alle prijzen

Min
Max

Reset

Toepassen

Reset

Toepassen

Filters

producten

Sorteer op

Aanbevolen

Aanbevolen

Onlangs toegevoegd

Meest verkocht

Prijs laag-hoog

Prijs hoog-laag

2InARow

spinner

Ben je op zoek naar meubels met een snelle levertijd? Dan ben je bij onze Fast Lane aan het juiste adres. Onze fast Lane met zijn eigen TGV (Table Grand Vitesse) collectie bestaat uit echte toppers: onze Deens ovale eettafel en Mood #95 stoelen, maar dan snel geleverd. Sterker nog binnen vijf werkdagen! Dus zoek jij eetkamerstoelen en een tafel met een snelle levertijd? Go check this out!

Ready, (eettafel)set, GO?

Een Fast Lane, hoe werkt dat dan precies? We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van onze bestsellers en deze samengevoegd in onze kleine maar verfijnde TGV (Table Grand Vitesse ) collectie. De modellen uit de TGV collectie produceren wij middels een spoedproductie. En geloof ons, dat gaat écht snel.

Binnen 5 werkdagen leveren we jouw nieuwe tafel én/of stoelen bij je thuis. Let op: de levering vindt enkel plaats op de begane grond. Woon je op de 1e verdieping of hoger, dan leveren wij dus op de begane grond en dien je je bestelling zelf naar boven te brengen.

TGV collectie

Jaja, een van onze meest elegante eettafels: Deens ovaal met het verfijnde Lachaud onderstel. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten en twee kleuren. Het tafelblad is gemaakt van massief Frans eiken (geborsteld) met een dikte van 4 cm en heeft een facetrand – 12 mm 60 graden – voor een subtiele en frisse uitstraling. Het onderstel is zwart gepoedercoat. Stel in onze configurator jouw ideale combinatie samen.

Table du Sud’s Mood stoelen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en fancy designs. De Mood #95 PM07 is de zo geliefde kuipstoel, maar dan in een modern jasje. In onze Fast Lane collectie is het mogelijk om te kiezen uit vier verschillende kleuren, dus ook in onze Fast Lane collectie bepaal je zelf jouw mood. Kies in de configurator de perfecte kleur! Het draaibare zwart stalen onderstel maakt ‘m helemaal af.

De gehele TGV collectie is uitgesloten van kortingsacties of vouchers.

Snelle levertijd

Besteld? Wij gaan vliegensvlug aan de slag om jouw bestelling te produceren. Wist je dat als jij je bestelling vóór 12:00 uur ’s middags besteld, je ‘m binnen 5 werkdagen ontvangt? Meubels razendsnel geleverd: een echte Fast Lane dus!

Bezorgkosten

Deens ovale eettafel - €65,-

Mood eetkamerstoelen - €65,-

Set: eettafel + stoelen - gratis

Ophalen – HQ Heeze - gratis

Montage

Wil je jouw nieuwe tafel laten monteren bij bezorging door onze vakmannen? Dit brengt €65 aan kosten met zich mee en is alleen mogelijk bij bestellingen die op de begane grond plaatsvinden. Woon je op de 1e verdieping of hoger? Dan ontvang je natuurlijk een instructie zodat je gemakkelijk je tafel zelf kunt monteren. Een kind kan de was doen!

Lees meer

Terug naar boven