More

Close

Free* interior advice

Choosing the right furniture can be difficult. Our experts with years of experience are happy to help you furnish your living or dining room. Schedule 2D interior consultations and realize your dream in no time.

message icon
Nieuwkoop - woning

Nieuwkoop - woning

Scroll

Japandi interieur

Een woonstijl met natuurlijke materialen en organische vormen

Zoals je misschien weet is een Japandi interieur één van de populairste woontrends van 2022. Natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met organische designs, dat is niet alleen de omschrijving van de Japandi woonstijl, maar ook van dit prachtige interieur. Een Deens ovale eettafel steelt de show in deze eetkamer. De beige eetkamerstoelen zijn niet alleen perfect afgestemd op de eikenhouten eettafel, maar ook op de rest van het interieur.

Japandi is een gebalanceerde combinatie tussen Scandinavië en Japan. In een Scandinavisch interieur wordt zwart vaak als accentkleur gekozen. Dat is iets wat je hier ook subtiel terug ziet komen. Door het onderstel van zowel de tafel als de stoelen in het zwart uit te voeren ontstaat er een fijne balans. 

Waar een Scandinavisch interieur vaak bekend staat om lichte houtkleuren, neigt dat bij een Japandi interieur meer naar bruine(re) tinten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een kleur uitkiest die het beste bij je (interieur) past. Maar geef toe, black smoke light, zoals op foto is wel écht een perfecte match. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek de verschillende stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - House Helmond - house Eindhoven - house Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - house Eindhoven - StrijpT Bakel - house Den Bosch - house Oosterhout - house Daalerveen - house Schiedam - house Zeist - Woning Amsterdam - woning