Meer

Sluiten

#yestabledusud

Deel content en inspireer anderen.

We houden er allemaal van om inspiratie op te doen en interieurs te ontdekken die op Instagram, Pinterest en Facebook zijn gepost. We willen graag toestemming om je foto's te delen op verschillende van onze kanalen en platformen. 


Als je het goed vindt dat we je foto's delen, tag ze dan met de hashtag #yestabledusud. Het is een gemakkelijke manier om ons te laten weten dat je ons toestemming geeft om de afbeeldingen te gebruiken en dat je akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

1) Je geeft Table du Sud toestemming om de afbeeldingen te gebruiken die zijn getagd met #yestabledusud voor gebruik op onze website, sociale media en nieuwsbrieven. Deze overeenkomst is niet-exclusief en royaltyvrij.
2) We hebben toestemming gevraagd voor het gebruik van de afbeeldingen op onze webshop en social media. Deze toestemming beschermt uw afbeeldingen.
3) We zullen nooit het eigendom van uw afbeeldingen claimen, maar we zullen ze gebruiken voor marketingdoeleinden op de Table du Sud webshops en ons sociale netwerk

We zoeken kijken ernaar uit om je foto's te delen en onze volgers en bezoekers met hen te inspireren! 

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom