Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Tijdelijke banken actie: Ben jij toevallig op zoek naar de perfecte bank? Klik dan hier!

De bank "Storm" en "Poppy" verkrijgbaar in 3 kleuren zijn nu afgeprijsd!

Klik hier om de actie te bekijken

message icon

Table du Zelfspodcast

What we wear. Where we sit

Dit keer geen eettafel, maar een werktafel. Geen bureau, maar een podcasttafel. Geïnspireerd op onze kiezelvormige tafel, maar dan nèt even iets anders. Want deze tafel is op aanvraag van Tonny Media helemaal op maat samengesteld.

Een echte one of a kind tafel dus. Daar bleef het overigens niet bij, want het hele kantoor bij Tonny Media hebben we voorzien van de mooiste bureaus van Nederland. Zo, nu kan er écht hard gewerkt worden...

blog image 1
profile image

Jaap & Sander

Zelfspodcast

We wisten dat onze vraag heel specifiek was, maar schijnbaar is er geen uitdaging te groot voor Table du Sud. Samen zijn we uiteindelijk tot de perfecte samenstelling gekomen van onze grote trots: de Zelfspodcast Table. Wat een genot om hier iedere keer weer aan te mogen schuiven.

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Theo-Bert Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Marmeren-Halve-cirkel-lachaud-interieur-van-mies-3 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou
td-loading

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom