Meer

Sluiten

Table du Mies

What we wear. Where we sit

Een tafel van Table du Sud, dat was voor ons eigenlijk een no brainer. Onze hele familie heeft namelijk tafels van Table du Sud, omdat ze echt heel erg kwalitatief zijn. Dus toen we op zoek gingen, hebben we eigenlijk alleen hier gekeken. We waren in Amsterdam zo blij met onze marmeren tafel dat we dit ook wilde voor ons nieuwe huis. Het geeft zo’n prachtig contrast met de vloer.

En dan hoor ik je denken 'marmer met een kleintje?'. Het marmer is geïmpregneerd en dus mega goed beschermd. Dit zorgt ervoor dat ook een marmeren tafel gebruiksvriendelijk is. En dus ook met een kleintje. We zijn onwijs blij met het eindresultaat en de service van Table du Sud!

blog image 1
profile image

Interieur van Mies

Interieurstylist

"Onze nieuwe tafel moest en zou een Table du Sud worden. We zijn gewoon geïnfluenct door onze eigen familie. En terecht! Want wat een kwaliteit en dan ook nog eens helemaal op maat gemaakt."

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Theo-Bert Mariska Oldenburg Huisje op het plein odyvet Barts boekje-1 Halve-cirkel-visgraat-elegance-ludovic-bykaar-3 MichielBosman-carree-1 Kiezelvormige-eettafel-ozu-modedamour-2 Rechthoekige suar boomstamtafel - louise - sfeer - chelsey weimar-2 Ovale-eiken-xx-10x2 Kiezelvormige-eettafel-zelfspodcast Frederique-brons-ovale-marmeren-pomm (2) Cover - Elisemilou anke de jong - interior talk - groot -
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom