Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Zundert - kantoor

Zundert - Kantoor

Spelen met hoogte in een hotel chique interieur waar werken ineens een totaal andere betekenis krijgt. Dit is een Table favoriet.

Scrollen

Een kantoor vol mogelijkheden

Van een vergadertafel tot hét perfecte bureau.

Blauw betekent rust

Wanneer je dit interieur voor ogen krijgt als je binnenloopt op kantoor weet je dat je goed zit. Vol stijl en met natuurlijk een flinke dosis Table du Sud. Spot bijvoorbeeld de Bonqui eettafel met Mood #95 eetkamerstoelen. Dat betekent ultiem vergaderen in een sfeervolle setting.Toch is het ook wel eens fijn om je even terug te trekken in een van de chique ingerichte kantoorruimtes. Hier zie je de veelzijdigheid van het Bonqui onderstel terug door deze te gebruiken als bureau. Dat is pas werken in stijl!

Have a break

Niet onbelangrijk is natuurlijk de pauzeruimte. Hiervoor is gekozen voor een bartafel op maat met vier Le Mans barkrukken. Niet alleen super comfortabel, maar ook lekker industrieel! We spotten hier een mix van woonstijlen met zowel industriële elementen maar ook absoluut een knipoog naar de hotel chique woonstijl. Enórm veelzijdig maar bovenal een oase van rust.

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning