Meer

Sluiten

Paasactie: Maak kans op een gratis eettafel


Hoe werkt het?

Bezoek tussen zondag 31 maart en zondag 14 april een van onze showrooms en scoor een actieflyer.

Meer weten over deze paasactie? Lees hier alles over deze tafel giveaway!

message icon
Slider-portfolio-zundert

Zundert - Kantoor

Spelen met hoogte in een hotel chique interieur waar werken ineens een totaal andere betekenis krijgt. Dit is een Table favoriet.

Scrollen

Een kantoor vol mogelijkheden

Van een vergadertafel tot hét perfecte bureau.

Blauw betekent rust

Wanneer je dit interieur voor ogen krijgt als je binnenloopt op kantoor weet je dat je goed zit. Vol stijl en met natuurlijk een flinke dosis Table du Sud. Spot bijvoorbeeld de Bonqui eettafel met Mood #95 eetkamerstoelen. Dat betekent ultiem vergaderen in een sfeervolle setting.Toch is het ook wel eens fijn om je even terug te trekken in een van de chique ingerichte kantoorruimtes. Hier zie je de veelzijdigheid van het Bonqui onderstel terug door deze te gebruiken als bureau. Dat is pas werken in stijl!

Have a break

Niet onbelangrijk is natuurlijk de pauzeruimte. Hiervoor is gekozen voor een bartafel op maat met vier Le Mans barkrukken. Niet alleen super comfortabel, maar ook lekker industrieel! We spotten hier een mix van woonstijlen met zowel industriële elementen maar ook absoluut een knipoog naar de hotel chique woonstijl. Enórm veelzijdig maar bovenal een oase van rust.

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Alle rechthoekige tafels op een rij

What's your favorite? 

header_knokke amsterdam2 hotel-chique-interieur (2) portfolio-header-langerak Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 portfolio-header-helmond Eindhoven - villa - header Ovale-eqone-mood95-pb08 (2) rechthoekige-eettafel-8-graden-black-smoke-intense-3 Suar_header Deens-ovale-visgraat-elegance-eettafel-lachaud-eiken-uml Amsterdam - grachtenpand - 1 Eindhoven - StrijpT bakel - villa - header Den Bosch - buitenwijk - header Oosterhout - nieuwbouw woning - header Daalerveen - villa - header Schiedam - buitenwijk - header Mood-99-eetkamerstoelen-suar-boomstamtafel-1 Ovale eiken eettafel - xx poot 10x10 - sfeer (1)
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom