Meer

Sluiten

Mood-99-eetkamerstoelen-suar-boomstamtafel-1

Zeist - Woning

Een woning vol karakter en vol Table du Sud!

Scrollen

Zeist | Compleet interieur

Een compleet interieur op maat by Table du Sud!

Welkom in onze showroom eh... in Zeist! Deze prachtige woning, presenteren we jullie met trots. Heel veel trots. Waarom? Nou kijk en geniet, maar eerst willen we je er het een en ander over vertellen. Want wist jij dat je bij Table du Sud, bij ons dus, niet alleen terecht kunt voor een tafel op maat, maar eigenlijk gewoon voor jouw hele interieur?

Boomstamtafel op maat
We hebben een groot assortiment aan tafels. En eigenlijk zijn ze allemaal uniek, want wij maken maatwerk, speciaal voor jou. Maar unieker dan een Suar boomstamtafel wordt het niet. Één stuk massief hout waar je 'U' tegen zegt. Want van deze Suar boomstamtafel is er géén een andere. Misschien eentje die er op lijkt, maar een replica bestaat simpelweg gewoon niet. 

Velvet eetkamerstoelen
Eetkamerstoelen zijn erg bepalend voor de sfeer in huis. Een donkere stof zorgt voor een moody sfeertje en met een lichte stof creëer een frisse look. Wat gebeurt er als je licht en donker combineert? Dan creëer je diepte! Onze Mood #99 stoelen kan je met twee verschillende stoffen bekleden (voor als je niet kunt kiezen ;-)). 
Velvet eetkamerstoelen passen perfect in een hotel chique interieur, zorgen voor warmte en sfeer.

Van eetkamerstoelen naar...
Relaxfauteuils, want na het eten wil je lekker even uitbuiken. En waar kan dat nou beter dan in je favoriete stoel? Zoals je ziet is ook de relaxfauteuil helemaal in stijl en in hetzelfde kleurenpalet als de eetkamerstoelen. Hierdoor ontstaat er een verfijnde harmonie in huis. 

Velvet hoekbank
Nooit meer ruzie over wie er in de hoek mag liggen met een velvet hoekbank. Want waar je ook gaat zitten... Het voelt alsof je wordt omarmd door warmte en zachtheid. 

Poef of bijzettafel
Last but not least onze pastille pouf voor een dynamische touch. En wist jij eigenlijk al hoe multifunctioneel een poef is? Het is zoveel meer dan alleen een poef, het is een voetenbankje, bijzettafel, extra zitplek... Do we need to say more?

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Check álle boomstamtafels

Van klein tot groot.

header_knokke amsterdam2 hotel-chique-interieur (2) portfolio-header-langerak Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 portfolio-header-helmond Eindhoven - villa - header Ovale-eqone-mood95-pb08 (2) rechthoekige-eettafel-8-graden-black-smoke-intense-3 Slider-portfolio-zundert Suar_header Deens-ovale-visgraat-elegance-eettafel-lachaud-eiken-uml Amsterdam - grachtenpand - 1 Eindhoven - StrijpT bakel - villa - header Den Bosch - buitenwijk - header Oosterhout - nieuwbouw woning - header Daalerveen - villa - header Schiedam - buitenwijk - header Ovale eiken eettafel - xx poot 10x10 - sfeer (1)
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom