Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Schiedam - woning

Schiedam - woning

Niet alleen de eigenaren van he thuis zijn blij met de meubels..

Scrollen

Schiedam - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Een van de eerste Deens ovale tafels die we na de introductie mochten gaan afleveren en dan meteen op zo'n prachtig plekje.. 

Deze Deens ovale eettafel met Lachaud onderstel is 160 x 120 cm en leent zich perfect voor 6 eetkamerstoelen. Het blad is gemaakt van nieuw eikenhout, waarbij is gekozen voor de ultra matte lak. Het blad past perfect bij de Hongaarse punt vloer en dankzij het zwart gepoedercoate onderstel sluit het ook zonder problemen aan op elkaar. De organische vorm van de ovale tafel zorgt voor een subtiele balans in de ruimte en past perfect bij de vorm van de aangrenzende erker. 

De tafel is afgewerkt met een facetrand 12 mm 60 graden, waardoor het blad een slanke look heeft en goed kan worden gecombineerd met het ranke Lachaud onderstel. 

Een net zo rank, en misschien nog wel ranker onderstel, hebben de Mood 95 stoelen. De stoelen zijn bekleed met de Berry beige stof, die de rustige stil van het interieur verder voortzet. Door de ruimte af te stylen met opvallend schilderij en de eyecatcher Vertigo hanglamp is het totaal zeer uitnodigend. De donkere ruimte zorgt voor het benodigde conrast, waardoor het geheel zeer geslaagd is. Dat vinden niet alleen de eigenaren, maar ook man's best friend. 

Meer locaties

Meer voorbeelden zien van hoe onze meubels staan te shinen bij klanten thuis? Bekijk de andere locaties.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning