Meer

Sluiten

Schiedam - buitenwijk - header

Schiedam - Woning

Niet alleen de eigenaren van he thuis zijn blij met de meubels..

Scrollen

Schiedam - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Een van de eerste Deens ovale tafels die we na de introductie mochten gaan afleveren en dan meteen op zo'n prachtig plekje.. 

Deze Deens ovale eettafel met Lachaud onderstel is 160 x 120 cm en leent zich perfect voor 6 eetkamerstoelen. Het blad is gemaakt van nieuw eikenhout, waarbij is gekozen voor de ultra matte lak. Het blad past perfect bij de Hongaarse punt vloer en dankzij het zwart gepoedercoate onderstel sluit het ook zonder problemen aan op elkaar. De organische vorm van de ovale tafel zorgt voor een subtiele balans in de ruimte en past perfect bij de vorm van de aangrenzende erker. 

De tafel is afgewerkt met een facetrand 12 mm 60 graden, waardoor het blad een slanke look heeft en goed kan worden gecombineerd met het ranke Lachaud onderstel. 

Een net zo rank, en misschien nog wel ranker onderstel, hebben de Mood 95 stoelen. De stoelen zijn bekleed met de Berry beige stof, die de rustige stil van het interieur verder voortzet. Door de ruimte af te stylen met opvallend schilderij en de eyecatcher Vertigo hanglamp is het totaal zeer uitnodigend. De donkere ruimte zorgt voor het benodigde conrast, waardoor het geheel zeer geslaagd is. Dat vinden niet alleen de eigenaren, maar ook man's best friend. 

Meer locaties

Bekijk de andere locaties waar onze meubels staan te shinen.

header_knokke amsterdam2 hotel-chique-interieur (2) portfolio-header-langerak Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 portfolio-header-helmond Eindhoven - villa - header Ovale-eqone-mood95-pb08 (2) rechthoekige-eettafel-8-graden-black-smoke-intense-3 Slider-portfolio-zundert Suar_header Deens-ovale-visgraat-elegance-eettafel-lachaud-eiken-uml Amsterdam - grachtenpand - 1 Eindhoven - StrijpT bakel - villa - header Den Bosch - buitenwijk - header Oosterhout - nieuwbouw woning - header Daalerveen - villa - header Mood-99-eetkamerstoelen-suar-boomstamtafel-1 Ovale eiken eettafel - xx poot 10x10 - sfeer (1)
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom