Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

Oosterhout - woning

Oosterhout - woning

Een woning met prachtig contrast dankzij de donkere tafel en lichte stoelen.

Scrollen

Oosterhout - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Een geliefde combinatie: een visgraatvloer met een donkere tafel. Voor deze Oosterhoutse woning viel het oog op de Montpellier Mozy eettafel, die dankzij de deep black uitvoering en het gepoedercoate onderstel een echte "less is more" look heeft. Ondanks dat het blad het blad is gemaakt van 5 cm massief eiken oogt de tafel elegant, waarbij de verdeling in twee delen een leuk detail is.

De tafel is uitgevoerd in geleefd eiken, waardoor de noesten en scheurtjes zichtbaar zijn. Hierdoor behoudt de tafel ondanks de donkere kleur toch zijn karakteristieke uitstraling. De tafel is gecombineerd met Mood 95 eetkamerstoelen, welke zijn uitgevoerd in mango silver. Het contrast tussen de zwarte eettafel en lichte kleur stoelen maakt het een spannende combinatie die wordt afgemaakt door de opvallende hanglamp.

Meer locaties

Meer voorbeelden zien van hoe onze meubels staan te shinen bij klanten thuis? Bekijk de andere locaties.

Bergen op Zoom - klassieke woning Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Eindhoven - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Alphen aan Den Rijn - woning Amsterdam - woning Asten - woning Ede - Woning