Meer

Sluiten

Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2

Nieuwkoop - Woning

Scrollen

Japandi interieur

Een woonstijl met natuurlijke materialen en organische vormen

Zoals je misschien weet is een Japandi interieur één van de populairste woontrends van 2022. Natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met organische designs, dat is niet alleen de omschrijving van de Japandi woonstijl, maar ook van dit prachtige interieur. Een Deens ovale eettafel steelt de show in deze eetkamer. De beige eetkamerstoelen zijn niet alleen perfect afgestemd op de eikenhouten eettafel, maar ook op de rest van het interieur.

Japandi is een gebalanceerde combinatie tussen Scandinavië en Japan. In een Scandinavisch interieur wordt zwart vaak als accentkleur gekozen. Dat is iets wat je hier ook subtiel terug ziet komen. Door het onderstel van zowel de tafel als de stoelen in het zwart uit te voeren ontstaat er een fijne balans. 

Waar een Scandinavisch interieur vaak bekend staat om lichte houtkleuren, neigt dat bij een Japandi interieur meer naar bruine(re) tinten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een kleur uitkiest die het beste bij je (interieur) past. Maar geef toe, black smoke light, zoals op foto is wel écht een perfecte match. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Check álle eikenhouten tafels

Van Deens ovaal tot aan rechthoekige tafels.

header_knokke amsterdam2 hotel-chique-interieur (2) portfolio-header-langerak portfolio-header-helmond Eindhoven - villa - header Ovale-eqone-mood95-pb08 (2) rechthoekige-eettafel-8-graden-black-smoke-intense-3 Slider-portfolio-zundert Suar_header Deens-ovale-visgraat-elegance-eettafel-lachaud-eiken-uml Amsterdam - grachtenpand - 1 Eindhoven - StrijpT bakel - villa - header Den Bosch - buitenwijk - header Oosterhout - nieuwbouw woning - header Daalerveen - villa - header Schiedam - buitenwijk - header Mood-99-eetkamerstoelen-suar-boomstamtafel-1 Ovale eiken eettafel - xx poot 10x10 - sfeer (1)
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom