Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
Nieuwkoop - woning

Nieuwkoop - woning

Scrollen

Japandi interieur

Een woonstijl met natuurlijke materialen en organische vormen

Zoals je misschien weet is een Japandi interieur één van de populairste woontrends van 2022. Natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met organische designs, dat is niet alleen de omschrijving van de Japandi woonstijl, maar ook van dit prachtige interieur. Een Deens ovale eettafel steelt de show in deze eetkamer. De beige eetkamerstoelen zijn niet alleen perfect afgestemd op de eikenhouten eettafel, maar ook op de rest van het interieur.

Japandi is een gebalanceerde combinatie tussen Scandinavië en Japan. In een Scandinavisch interieur wordt zwart vaak als accentkleur gekozen. Dat is iets wat je hier ook subtiel terug ziet komen. Door het onderstel van zowel de tafel als de stoelen in het zwart uit te voeren ontstaat er een fijne balans. 

Waar een Scandinavisch interieur vaak bekend staat om lichte houtkleuren, neigt dat bij een Japandi interieur meer naar bruine(re) tinten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een kleur uitkiest die het beste bij je (interieur) past. Maar geef toe, black smoke light, zoals op foto is wel écht een perfecte match. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek de verschillende stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning