Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
Nieuw Bergen - Poolhouse

Nieuw Bergen - Poolhouse

Scrollen

Nieuw-Bergen | Poolhouse

Table du Sud maakt jouw smaak.

The sky is the limit. Tafels worden groot, groter, groots. Hier hebben we een kanjer van een tafel mogen afleveren van bijna 4 meter. Een heerlijke plek om samen te komen en te genieten.

Deze Deens ovale eikenhouten eettafel van 3,70 m wordt omringd door stijl en charme van de Mood #96 eetkamerstoelen met PM07 onderstellen. De balans van kleuren en contrast in deze ruimte is gewaagd maar perfect. 

De zwarte tafel, in de kleur deep black', steekt bijna af tegen de lichtgrijze vloer. Maar door de zachte en lichte kleur(en) van de eetkamerstoelen wordt het harde contrast tussen tafel en vloer weer in balans gebracht. Je kunt wel zien dat daar goed over na is gedacht!

Onze Mood eetkamerstoelen zijn niet alleen onze favoriet, maar ook van jullie. En hier ook nog eens mét leuke twist. Dit model heeft namelijk een super comfy (inleg)kussen. Waarvan jij de kleur en stof bepaald. Hier is ie perfect afgestemd op de rest, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek alle stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning