Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
Helmond - woning

Helmond - woning

Een hotel chique woonstijl met een tintje landelijk. Ontdek alle hoeken van dit sfeervolle interieur. Oh, en hond Koffie natuurlijk.

Scrollen

Zwarte eettafel op maat

Hier vind je de ultieme combinatie van contrasten, materialen en kleur.

Een woonkeuken waar je ‘u’ tegen zegt

De ruimte ultiem benutten. Dat is de kracht van deze woning. De strakke lijnen van de modern chique keuken worden doorbroken door de prachtige en hoge eetkamer.Wanneer het avondeten op tafel komt loop je door naar deze magische ruimte met een verhoogd plafond. De karakteristieke balken geven een landelijke uitstraling en zijn de perfecte toevoeging voor dit hotel chique interieur.

Aan ruimte geen gebrek

Dinner is served op de drie meter lange Bonqui eettafel met onze kleur Deep Black. Er is gekozen voor een ruime opzet met zes luxe Mood #95 eetkamerstoelen. De match met de visgraatvloer is ongekend en wordt doorbroken door het zwarte onderstel. Een mooie aanvulling.

blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek alle stijlen

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning