Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
Hamont-Achel - woning

Hamont-Achel - woning

Unieker dan dit kan niet... Een prachtige Suar boomstamtafel als eyecatcher omringd door warmte en stijl van onze Mood #101 eetkamerstoelen

Scrollen

Hamont-Achel - woning

Een Suar boomstamtafel met velvet eetkamerstoelen maken dit hotel chique interieur helemaal compleet!

Maatwerk maakt alles mooier, toch? Maar een uniek meubelstuk spant toch wel echt de kroon. Hier het perfecte voorbeeld van zo'n uniek statement piece. En nee, dan hebben we het niet over de schitterende lampen, maar over de Suar boomstamtafel. Een Suar boomstamtafel wordt namelijk vervaardigd uit één stuk hout, ofwel één boom dus. En dat betekent ook dat er geen een Suar boomstamtafel hetzelfde is. Amai, dat zijn wij graag.

In dit paleisje nét over de grens hebben zo'n unieke tafel mogen leveren en dat laten we je graag zien.

De veelzijdigheid van een Suar eettafel is grenzeloos. Zo staat hij ontzettend krachtig in een industrieel interieur en voegt hij zelfs wat warmte toe. Maar vergis je niet, ook in een hotel chique interieur weet je niet wat je ziet, so let’s find out!

Aangekleed met de meest gezellige eetkamerstoelen, dat moeten onze Moodjes zijn! Helemaal in stijl afgestemd en mét luxueuze uitstraling mede dankzij de velvet stof en het onderstel in matchende kleur. Om een vleugje ton-sut-ton mee te nemen voor extra elegantie. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek alle stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning