Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Eindhoven - woning

Eindhoven - woning

Een totaalplaatje by Table du Sud!

Scrollen

Eindhoven - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Wist je dat je bij Table du Sud terecht kunt voor meer dan alleen eettafels? Deze klanten in ieder geval wel! Voor diverse meubelen kozen ze dan ook voor productie door Table du Sud, op maat natuurlijk!

Heb je de ruimte voor een grote eettafel, dan is het natuurlijk heerlijk om met veel personen plaats te kunnen nemen. Dat vonden de eigenaren van deze Eindhovense villa nou ook. Ze kozen voor een Montpellier Mozy van 300 x 90 cm. Hierdoor kan er met 8 personen aan tafel worden gegeten en kan er sporadisch ook iemand op de kop zitten. Doordat we bij Table du Sud geen standaard breedtes hanteren, bepaalde de klant zelf de juiste afmetingen. Hierdoor kan er ondanks de smalle doorgang toch gemakkelijk langs de tafel af worden gelopen.  

De lederen Goof stoelen geven de eetset een moderne look.

Wandelen we verder naar de woonkamer, dan spotten de cognac kleurige Vicq bank, bestaande uit verschillende modules. Hier kan worden genoten van een kopje koffie of een tv-serie. Die laatste kijkt natuurlijk een stuk prettiger met het TV-meubel op maat. Deze is uitgevoerd in hetzelfde hout als de eettafel. 

De Pistache kleurige Danichi stoel is een echte eyecatcher in de woonkamer. Hij maakt het totaalplaatje modern en hij zit ook nog eens óverheerlijk.

Meer locaties

Meer voorbeelden zien van hoe onze meubels staan te shinen bij klanten thuis? Bekijk de andere locaties.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning