Meer

Sluiten

Tip: rustig shoppen? Bezoek onze showrooms doordeweeks!

De meeste mensen bezoeken onze showrooms in het weekend. Wil je graag een iets rustigere shopbeleving? Kom doordeweeks langs!

Bezoek onze showrooms

message icon
Daalerveen - woning

Daalerveen - woning

We leverde diverse meubels voor dit paleisje in het Oosten.

Scrollen

Daalerveen - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Een van de eerste woorden die ons te binnenschiet bij het bekijken van dit huis in Daalerveen: wow! De openkeuken op zichzelf is al indrukwekkend, waarbij de marmerlook van het keukeneiland een vleugje luxe toevoegt aan de open ruimte. Deze open keuken vormt het perfecte opstapje naar.. juist. de eettafel!

De wens van deze huiseigenaren was een strakke tafel waar met veel personen aan kon worden geborreld, gedineerd en geleefd. De Montpellier Bonqui bleek hiervoor de perfecte match. Door deze uit te voeren in de kleur deep black krijgt hij een moderne uitstraling. Doordat het blad voor het aanbrengen van de kleur nog wordt geborsteld blijft de structuur behouden, waardoor de tafel beantwoord aan de moderne stijl van de rest van de ruimte, maar zijn karakteristieke warme uitstraling behoudt. Het onderstel van de Bonqui is gemaakt van hetzelfde massieve eikenhout als het blad.

De afwerking van de tafel is vervolgens doorgetrokken in de rest van de meubels. Zowel de sidetable, de salontafel als het bureau aan de muur zijn gemaakt van hetzelfde massieve eikenhout en hebben dezelfde bewerkingen gehad als de tafel. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Doordat de designs wel echt anders en speels zijn vormgeven is het totaal echter verre van saai.

De sidetable en salontafel maken de zithoek, samen met de decoratie, echt af. Hierbij vond de klant het voornamelijk erg prettig dat ook de maten zelf konden worden bepaald. Hierdoor is de sidetable bijvoorbeeld helemaal afgestemd met de lengte van de bank. 

Aan het werkblad van 4 meter kan tenslotte naar hartenlust worden gewerkt, wat met de huidige thuiswerk-cultuur natuurlijk erg goed van pas komt.

Meer locaties

Meer voorbeelden zien van hoe onze meubels staan te shinen bij klanten thuis? Bekijk de andere locaties.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning