Meer

Sluiten

Daalerveen - villa - header

Daalerveen - Woning

We leverde diverse meubels voor dit paleisje in het Oosten.

Scrollen

Daalerveen - woning

Table du Sud maakt jouw smaak.

Een van de eerste woorden die ons te binnenschiet bij het bekijken van dit huis in Daalerveen: wow! De openkeuken op zichzelf is al indrukwekkend, waarbij de marmerlook van het keukeneiland een vleugje luxe toevoegt aan de open ruimte. Deze open keuken vormt het perfecte opstapje naar.. juist. de eettafel!

De wens van deze huiseigenaren was een strakke tafel waar met veel personen aan kon worden geborreld, gedineerd en geleefd. De Montpellier Bonqui bleek hiervoor de perfecte match. Door deze uit te voeren in de kleur deep black krijgt hij een moderne uitstraling. Doordat het blad voor het aanbrengen van de kleur nog wordt geborsteld blijft de structuur behouden, waardoor de tafel beantwoord aan de moderne stijl van de rest van de ruimte, maar zijn karakteristieke warme uitstraling behoudt. Het onderstel van de Bonqui is gemaakt van hetzelfde massieve eikenhout als het blad.

De afwerking van de tafel is vervolgens doorgetrokken in de rest van de meubels. Zowel de sidetable, de salontafel als het bureau aan de muur zijn gemaakt van hetzelfde massieve eikenhout en hebben dezelfde bewerkingen gehad als de tafel. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Doordat de designs wel echt anders en speels zijn vormgeven is het totaal echter verre van saai.

De sidetable en salontafel maken de zithoek, samen met de decoratie, echt af. Hierbij vond de klant het voornamelijk erg prettig dat ook de maten zelf konden worden bepaald. Hierdoor is de sidetable bijvoorbeeld helemaal afgestemd met de lengte van de bank. 

Aan het werkblad van 4 meter kan tenslotte naar hartenlust worden gewerkt, wat met de huidige thuiswerk-cultuur natuurlijk erg goed van pas komt.

Meer inspiratie? 

Bekijk de andere locaties waar onze meubels staan te shinen.

header_knokke amsterdam2 hotel-chique-interieur (2) portfolio-header-langerak Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 portfolio-header-helmond Eindhoven - villa - header Ovale-eqone-mood95-pb08 (2) rechthoekige-eettafel-8-graden-black-smoke-intense-3 Slider-portfolio-zundert Suar_header Deens-ovale-visgraat-elegance-eettafel-lachaud-eiken-uml Amsterdam - grachtenpand - 1 Eindhoven - StrijpT bakel - villa - header Den Bosch - buitenwijk - header Oosterhout - nieuwbouw woning - header Schiedam - buitenwijk - header Mood-99-eetkamerstoelen-suar-boomstamtafel-1 Ovale eiken eettafel - xx poot 10x10 - sfeer (1)
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom