Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Showroom Heeze nu ook iedere maandag geopend!

Onze showroom in Heeze is vanaf nu iedere maandag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Net als de showrooms in Utrecht en Deventer dus!

message icon
Breda - woning

Breda - woning

Even now, our experts can help you choose new furniture.

Learn more

Scrollen

Warm Scandinavisch interieur

Maatwerk van de keuken tot in de woonkamer...

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door véél meer dan alleen lichte kleuren en minimalistische designs. Zo speelt hout ook een hele belangrijke rol in deze woonstijl. Dit natuurlijke materiaal kan je natuurlijk op heel veel verschillende manieren terug laten komen in je interieur...

Deze stijlvolle woning in Breda laat zien hoe je op allerlei verschillende manieren kan kiezen voor hout in je interieur. En als je van hout houdt, kan je het natuurlijk ook gewoon combineren met elkaar.

Het bewijs dat een houten tafel perfect samengaat met een houten visgraat vloer zie je hier terug. Deze licht eiken visgraat vloer wordt gecombineerd met een donkere houten tafel en sluiten perfect bij elkaar aan. Door een contrasterende kleur te kiezen loop je niet het gevaar dat twee licht eiken kleuren nét niet matchen met elkaar. Want dat zou natuurlijk zijn.

Ook de bartafel in de keuken zorgt voor een fijn contrast. Dit keer niet door de kleur, maar door het materiaal. De ietwat ruwe stijl van de keuken wordt verwarmd door het eikenhouten tafelblad van de bartafel op maat.

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek alle stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Bergen op Zoom - klassieke woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning