Meer

Sluiten

Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

message icon
Bergen op Zoom - klassieke woning

Bergen op Zoom - klassieke woning

Een interieur met de perfecte balans tussen twee verschillende woonstijlen...

Scrollen

Klassiek modern interieur

Waar een ovale tafel van Table du Sud de hoofdrol speelt...

We vinden het maar al te leuk om te zien waar onze meubels en terecht komen. Al helemaal in huizen zoals deze. Dit karakteristieke, historische pand is gewoon simpelweg een plaatje.

De bewoners kozen voor een klassieke ovale tafel in de kleur deep black met eqone onderstel. De kleur en het onderstel geven de tafel een moderne twist . Een perfecte combinatie die je in heel het interieur terug ziet komen.

Naast de eettafel, maakte we ook de eetkamerstoelen op maat. Onze bekende Mood eetkamerstoelen met houten onderstel voor meer warmte. Bekleed met een 'onbekende' stof. De bewoners hebben zelf de stof bij ons aangeleverd, zodat de stoelen perfect aansluiten op de rest van het interieur. Of dat is gelukt? Oordeel zelf maar!

blog image 1
blog image 2
blog image 3
blog image 4
blog image 5
blog image 6
blog image 7

Meer woonstijlen

Op zoek naar inspiratie? Ontdek alle stijlen.

Rotterdam - woning Langerak - Woning Nieuwkoop - woning Helmond - woning Eindhoven - woning Breda - woning Zundert - kantoor Hamont-Achel - woning Nieuw Bergen - Poolhouse Amsterdam - woning Eindhoven - StrijpT Bakel - woning Den Bosch - woning Oosterhout - woning Daalerveen - woning Schiedam - woning Zeist - Woning Amsterdam - woning