Meer

Sluiten

Stock sale - Zaterdag 9 december - Showroom Heeze
message icon

Table’s Choice: onze eigen stoffen

Eens in de zoveel tijd komen we van die stoffen tegen waarvan we zeggen: deze stof heeft alles. Zowel op het gebied van kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid vallen deze stoffen dan bij ons in de smaak.

Nu zijn we op het idee gekomen om deze stoffen te bundelen zodat we ze je in onze showrooms kunnen tonen. In deze blog vertellen we je meer over Table’s Choice.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Meer dan 300 eigen stoffen

We snappen heel goed dat het kiezen van de stof voor je stoel of bank keuzestress oplevert. Je hebt gigantisch veel opties en dan heb je ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit ongelooflijk veel kleuren. Daarom hebben we een collectie gecreëerd die bestaat uit iets meer dan 300 stoffen. Deze stoffen hebben we per stofsoort verzameld in zogenaamde watervallen. Dit zijn als het ware een soort kledinghangers waaraan ongeveer 15 tot 25 stoffen in verschillende kleuren hangen.Deze watervallen hebben we voor je verzameld en aan een handige loopkar gehangen. Deze karretjes kun je zelf pakken om vervolgens je oriënterende rondje door de showroom te maken. Uiteraard staan onze experts voor je klaar om je te helpen met je keuzes, maar zelf even een rondje lopen met alle beschikbare stoffen binnen handbereik is natuurlijk ook fijn. Zie je een leuke bank staan die uitgerust is met een stof waar je niet meteen enthousiast van wordt? Geen probleem! Je pakt de voor jou mooiste waterval er even bij en ontdek meteen hoe de bank er ook uit kan zien. Goed om te weten: in onze grootste showroom in Utrecht hebben we maar liefst 14 van deze karren voor je neergezet. Zo grijp je nooit mis! Goed om te weten: deze karren staan uiteraard ook in onze showrooms in Heeze en Deventer. probeer altijd in mogelijkheden te denken. Onze hoekbanken, U-banken, 3-zitsbanken en ga zo maar door zijn te koop in alle mogelijke opstellingen. Waarom een eigen lijn?

De keuze is reuze, om maar eens een cliché te gebruiken. Waarom hebben we er dan toch voor gekozen om een eigen lijn in het leven te roepen? Zoals je weet kiezen we bij Table du Sud altijd voor kwaliteit en daarnaast vonden we het leuk om eens in kaart te brengen van welke stoffen we nu écht enthousiast worden. De stoffen die we hebben uitgekozen blinken uit op meerdere vlakken.Ten eerste is het een volledige collectie als het aankomt op kleur. Je vindt binnen de verzameling stoffen kleuren die tegen zwart aanschurken, maar ook stoffen die juist weer naar wit neigen én alles ertussenin. De stoffen scoren allemaal een hoge score als we de focus leggen op kleurvastheid. Uiteraard kunnen we niet beloven dat deze stoffen niet licht verkleuren na de blootstelling aan veel zonlicht, maar de eventuele verkleuring zal minimaal zijn.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daar werken we als Table du Sud zijnde graag aan mee. Binnen onze Table’s choice vind je stoffen die 100% recyclebaar zijn en die zijn gemaakt met het milieu in het achterhoofd. Zo zorg je voor een minimale belasting van het milieu met je aankoop. Daarnaast is het goed om te weten dat ons materiaal lang meegaat, wat ook weer een duurzame eigenschap is. Je hoeft namelijk niet binnen een aantal jaar weer een nieuw meubel te kopen. Wist je trouwens dat we voor alle materialen passende onderhoudsmiddelen verkopen? Zo houd je je aanwinst in topconditie!Interieuradvies en showroombezoek

Bevind je je nog in de oriënterende fase? Dan is het slim om één van onze showrooms in Heeze, Utrecht of Deventer te bezoeken. Op de pagina’s van deze showrooms vind je de openingstijden. Het is goed om te weten dat je voor een bezoek aan onze showrooms geen afspraak hoeft te maken. De deuren staan open en onze experts staan voor je klaar! Ben je van plan om een complete woonkamer in te gaan richten na een verhuizing, of denk je bijvoorbeeld aan een makeover? Dan kan het slim zijn om zelf een interieuradviesgesprek in te plannen. In onze blog over interieuradvies vertellen we je hier graag meer over.

Bekijk producten

Scrollen

Wij planten bomen terug! 

Ontdek wat we nog meer doen.

restaurant-tds-breed keramiek Duurzame beslissing - groot2 Mango berry - Blog - big2 duurzaamheid 2 zonne-energie Lokale productie Materialen overview werkplaats
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom