Meer

Sluiten

Lokale productie

Geen massaproductie in een ver land, maar custom made in Heeze, Brabant.

Een meubel rechtstreeks uit Nederland, rechtstreeks gekocht bij de bron. Voelt goed toch? Dat vinden wij ook. Behalve dat het jou een gerust gevoel geeft, is het ook een stuk beter voor het milieu. Table du Sud is gevestigd in het Brabantse Heeze, waar we ook de meeste van onze meubels zelf maken, met eigen handen.

Hierdoor kunnen wij transparant zijn en jou zoveel mogelijk vertellen over ons productieproces, materialen en het team dat dit allemaal mogelijk maakt. Bovendien hoeven onze meubels niet de hele wereld over om bij jou thuis te arriveren. Dat bezorgen doen we trouwens ook zelf, met onze eigen bezorgers.

Bekijk producten

Scrollen

Transparantie

We kunnen en vinden het zelfs super leuk om jou zo veel mogelijk te vertellen over onze werkplaats en hoe we onze producten maken. Daar gaat ook onze eigen hartje namelijk sneller van kloppen. Zo weet jij waar jouw meubel vandaan komt en heb je aan het eind van de rit net zoveel passie voor onze meubels als wij.

Weten hoe onze meubels worden gemaakt?

How it's made


Team

Ons enthousiaste team is onmisbaar om onze meubels bij jou thuis af te kunnen leveren. Van ons kantoor tot de werkplaats en bezorgers, ze zijn allemaal even belangrijk voor dit proces. We zijn dan ook super trots op dit mooie team, waarbij we rekening houden met man/vrouw verdelingen etnische vertegenwoordiging en werkomstandigheden.

Kennis maken met ons topteam?

Team Table du Sud


Bekijk producten

Scrollen

Meer duurzaamheid?

Handgemaakt, lokale productie en duurzame grondstoffen.

restaurant-tds-breed Styliste-sfeer keramiek Duurzame beslissing - groot2 Mango berry - Blog - big2 duurzaamheid 2 zonne-energie Materialen overview werkplaats
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom