Meer

Sluiten

Mud

Mud moet je zien!

Er zijn zoveel verschillende kleuren bruin dat het soms lastig is om te bepalen welke kleur het beste in jouw interieur past. Het is belangrijk om een kleur te kiezen die jouw interieur en de stijl aanvult.

Ga je voor de kleur mud? Dan kies je voor een ietwat koelere bruintint. Een gemakkelijke kleur die een fijne basis vormt voor een rustgevend interieur. Mud is een kleur die zich goed laat combineren met zowel rustige tinten als beige en sprekendere kleuren als rood of groen. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Japandi met mud

Een rustgevend interieur? Dan is mud jouw kleur en Japandi wellicht jouw woonstijl. De kleur mud is een perfecte kleur die perfect samengaat met lichte kleuren en kan als geen ander gecombineerd worden met natuurlijke materialen.

Wil je een natuurlijke uitstraling creëren? Combineer mud dan met natuurlijke accentkleuren zoals terra of okergeel. Deze kleuren zorgen voor een verzachtende touch en geven je interieur gelijk meer diepte en een charmante uitstraling.

Scandinavisch wonen

Hout en licht spelen een belangrijke rol in een Scandinavisch interieur. Een gezonde dosis natuurlijk licht is dan ook wel een must in een Scandinavisch interieur. Om optisch meer licht te creëren kan je gebruik maken van beige eetkamerstoelen, lichtgrijze vloerkleden en licht houten meubels. Maar pas op, want je wilt natuurlijk wel dat je interieur warmte blijft uitstralen.

Daar komt de kleur mud om de hoek kijken. Het is wellicht een ietwat koele bruine tint, maar dat staat een warme uitstraling niet in de weg.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lacking creativity? Read our inspiration blogs.

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom