Meer

Sluiten

Maronne

Maronne, een warme bruintint voor een elegante touch

Maronne is een ontzettend sfeervolle kleur, maar het zit 'm in de kleurencombinaties welke sfeer je er uiteindelijk mee creëert in je interieur. Het is daarom heel belangrijk dat je bewust bezig bent met de kleurkeuze van je nieuwe meubels. 

Zo kun je met de kleur Maronne ook verschillende kanten op. Puur door een andere kleur- en materiaalgebruik. Kies je voor lichte eetkamerstoelen of juist donkere? Leder of velvet? Ontdek wat het beste bij jouw droominterieur past!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Modern

Maronne als hoofdrolspeler in een moderne woonstijl, perfect! Door de ietwat warme uitstraling past de kleur Maronne perfect bij deze woonstijl. De strakke maar warme sfeer die je terugziet bij een moderne interieur wordt in stand gezet door het gebruik van rijke materialen en contrasten.

Zoek dan ook de combinatie op met zwart, wit en gedempte kleuren eetkamerstoelen of kussentjes. Vazen, kandelaars en andere accessoires om je woonstijl compleet te maken.

Landelijk bruin

Bij een landelijk interieur staat het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren centraal en jouw houten meubel dus ook! Vul aan met bruin en groentinten in zowel lichte als donkere kleuren.

Wees niet bang om verschillende houtsoorten en kleuren te mixen en matchen voor een ultieme landelijke look. Maar vergeet ook niet de materialen als leder en staal terug te laten komen voor het robuuste randje. Kies een eettafel met stalen onderstel en lederen eetkamerstoelen om het plaatje compleet te maken.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lacking creativity? Read our inspiration blogs.

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom