Meer

Sluiten

Table du Sud’s kleuren voor eikenhouten eettafels

Kies je voor een lichte of donkere eettafel?

De kleur van je nieuwe tafel is natuurlijk één van de belangrijkste eigenschappen. Wist je dat je bij Table du Sud uit verschillende kleuren eikenhout kunt kiezen en dat je dus niet per se voor de natuurlijke houtlook hoeft te gaan?

In deze blog richten we het vergrootglas op alle mogelijkheden zodat je een goed beeld krijgt!

blog description image 3
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Houtlook én meer dan 10 andere kleuren

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ja, we kunnen de tafel in de natuurlijke houtlook bij je bezorgen, maar we hebben ook meer dan tien andere opties voor je! Dat betekent dat er altijd wel een optie beschikbaar is die goed matcht met de rest van je interieur. Tip: We hebben ook drie verschillende soorten eikenhout voor je: nieuw eiken, verfijnd eiken en geleefd eiken. Op onze pagina over eikenhout lees je alles over de eigenschappen en de verschillen.


Donkere kleuren eikenhout

Een donkere tafel steelt in veel keukens en eetkamers de show. Zeker in combinatie met stalen deuren en andere donkere elementen in je eetkamer of keuken, heb je met een donker tafelblad de kans om de kers op de taart te zetten. Open onze 3D configurator eens en stel een tafel op maat samen. Bij het kopje kleuren ontdek je onze kleuren. Vind je een zwarte eettafel mooi? Dan kies je voor de kleur deep black. Daarnaast vallen de kleuren maronne (notenkleur, donkerbruin), black smoke intense en winter ook in de donkere hoek. Tip: houd bij het kiezen van de kleur goed de lichtinval in je ruimte in de gaten. Een relatief donkere kleur kan in een ruimte met veel ramen ineens een stuk lichter voor de dag komen.


Lichte kleuren eikenhout

De combinatie van een zwart onderstel met een licht tafelblad is wat ons betreft in veel ruimtes een aanrader. Ook voor lichte kleuren zit je goed bij Table du Sud. In de 3D configurator maak je bijvoorbeeld kennis met silk white. Dit is de kleur die het dichtst tegen wit aanschurkt. Daarnaast heb je ook de keuze om voor ultra matte lak te kiezen. Dit is de meest natuurlijke keuze aangezien het hout de natuurlijke kleur behoudt en alleen wordt voorzien van een beschermende lak.

Gulden middenweg qua kleuren

Zoals je ziet hebben we veel verschillende kleuren voor je in petto. Kleuren zoals pebblestone (kiezelkleur), mud en walnut zijn geen uitgesproken lichte of donkere kleuren, maar zeker mooie opties voor je nieuwe eettafel. Tip: wist je dat we ook eetkamerstoelen verkopen die stuk voor stuk te koop zijn in ongelooflijk veel verschillende stoffen en kleuren? Dit biedt je de kans om twee vliegen in één klap te slaan. Kies voor een mooie combinatie van een tafel plus stoelen en haal een prachtige set in huis.


Passend advies

Het kiezen van de kleur van je tafel is en blijft nu eenmaal lastig. Kom je er echt niet uit? Dan kan passend advies je helpen bij het vinden van de perfecte kleur. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan een van onze showrooms in Utrecht, HeezeRotterdam en Deventer. Hier vind je onze experts die je graag kennis laten maken met alle kleuren. Voor een bezoek hoef je geen afspraak te maken.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Eettafels op maat

Alle mogelijkheden op een rij

tuintafel-keramiek _DSF0130-W _DSF6208-W levering-montage-eikenhouten-eettafel-carree cabo - conair - betonnen - eettafel - groot2 Keramiek2 Fenix blog 5 keramiek Op deze afbeelding is een kar met Table du Sud Choice stoffen te zien bij een bank in de showroom. header-borstelen-groot restaurant-tds-breed Randafwerking - Breed -2 Duurzame beslissing - groot2 fenix x3 header Mango berry - Blog - big2 werkplaats-groot- cover-werkplaats-blog blog-vochtigheid-6
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom