Meer

Sluiten

Álle antwoorden op jouw vragen over onze boomstamtafels

Leer alles over deze wel heel bijzondere tafel.

De boomstamtafel is en blijft een bijzonder meubel. We zijn er bij Table du Sud trots op dat we de mooiste boomstammen kunnen gebruiken voor het maken van onze meubels. We kunnen het ons goed voorstellen dat je een aantal vragen hebt voordat je overweegt om een boomstamtafel in huis te nemen.

Om je te helpen hebben we tien vragen geselecteerd die we uitgebreid voor je beantwoorden. Zo leer je meer over onze boomstamtafels en kun je kijken of het iets voor jou is.

Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud
Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud
Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Welk soort hout gebruiken jullie voor de boomstamtafels?

Voor onze boomstamtafels gebruiken we eikenhout. Dit zijn tafelbladen uit één plank. Wil je graag meer weten over ons materiaal? Lees dan meer over ons eikenhout


Zijn de tafelbladen in verschillende maten te koop?

Nadat je een boomstamtafel hebt geselecteerd is het tijd om hem helemaal naar wens samen te stellen. Al snel zul je zien dat we verschillende maten voor je in petto hebben. Nadat je jouw maat hebt gekozen zie je meteen hoeveel planken we in die maat in onze voorraad hebben én hoe ze eruitzien. 


Onze tafelbladen zijn zo uniek en verschillen zo van vorm dat we het fijn vinden als je jouw blad eerst kunt zien. Zo kom je thuis niet voor onverwachte verrassingen te staan en zo weet je ook precies welke unieke tafel je in huis haalt. 


Kan ik de tafelbladen in het echt zien?

We werken het liefst met zo min mogelijk voorraad. Een deel van onze voorraad hebben we in Heeze liggen en deze tafelbladen zijn te bekijken als je daar interesse in hebt. Het overige deel ligt niet op deze locatie en is dus ook niet te bekijken. Van ieder blad maken we wel gedetailleerde foto’s zodat je een goed beeld krijgt van de tafel die je kiest. Bij het specifieke blad vermelden we ook de locatie. Wist je trouwens dat we ook losse tafelbladen verkopen? Op onze losse tafelbladen pagina vind je alle opties en extra informatie. 


Kunnen de noesten worden opgevuld?

Met de noesten bedoelen we de natuurlijke ‘gaten’ die zich in het hout bevinden. Deze gaatjes maken de planken uniek. Op het gebied van gaten opvullen heb je eigenlijk twee keuzes. In het geval van Suar kiezen we ervoor om de noesten niet op te vullen. Dit doen we om de authentieke look van het hout te bewaren.

In het geval van eikenhout is het wél mogelijk om de noesten en scheuren op te laten vullen. Als je op zoek bent naar een biljartvlak tafelblad kies je dus voor een eikenhouten boomstamtafel.

Zijn de tafelbladen in verschillende kleuren te koop?

Ook hier vind je verschillen tussen Suar en eikenhout. Suar verkopen we in de natuurlijke houtkleur en in bruin. Dit is een iets donkere variant met een warme uitstraling. Bij eikenhout heb je op het gebied van kleur wat meer opties. Hier hebben we maar liefst 11 kleuren voor je waar je uit kunt kiezen. 


Uit welke onderstellen kan ik kiezen?

Het voordeel van een eigen werkplaats in Heeze is dat we de volledige vrijheid hebben bij het maken van onze meubels. Dat betekent dat we dus ook kunnen ‘mix & matchen’ als het aankomt op tafelbladen en onderstellen. Met andere woorden: je kunt je favoriete onderstel dus altijd koppelen aan een Suar of eikenhouten tafelblad.


Hoe houd ik mijn nieuwe boomstamtafel in topconditie?

Nadat je je boomstamtafel in huis hebt gehaald, is dit misschien wel de eerste vraag die je jezelf stelt. Die nieuwe eettafel staat lekker te shinen, maar hoe zorg je ervoor dat hij er tiptop uit blijft zien? Ook daar hebben we bij Table du Sud aan gedacht. We hebben voor alle materialen specifieke onderhoudsmiddelen waarmee je het best mogelijke resultaat haalt.


Kan ik de boomstamtafels ergens in het echt zien?

In onze showrooms in Heeze, Utrecht, Rotterdam en Deventer vind je een gedeelte van ons aanbod. Hier laten we je graag kennismaken met onze designs, materialen en kleuren. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar. 


In Utrecht is een extra gedeelte dat we aan onze grootste showroom hebben toegevoegd. In dit gedeelte focussen we ons op inspiratie, verschillende woonstijlen en mooie combinaties van meubels. 


Kan ik ergens terecht met extra vragen of om advies te krijgen?

Dat kan zeker. In onze showrooms staan we voor je klaar om je te helpen met het doorhakken van de laatste knopen. Ook ben je van harte welkom om ‘gewoon’ een rondje te lopen om jezelf te inspireren. Voor een bezoek aan één van onze showrooms hoef je geen afspraak te maken. Voor een snelle vraag kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


Verkopen jullie naast boomstamtafels ook andere meubels waarvoor jullie boomstam gebruiken?

Jazeker! We maken ook salontafels met een boomstam tafelblad.

Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud
Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud
Veelgestelde vragen over boomstamtafels | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Zo maken we jouw boomstamtafels.

Werp een blik in onze werkplaats.

Ronde-eettafel-aantal-stoelen-4-5-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-7-8-personen-overzicht (1) liv - eikenhouten eettafel - groot2 Eettafels-header beton groot2 tips-breed- rechthoekige tafels groot2 Tuintafels - breed Groot Deens ovaal - Blog - big2 kussens-groot- Scandinavische-bank-maze banken Utrecht-living (4) Xanto-u Nesu-ovale-eetkamerbank-1 Main-tv-meubel-grasse Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Zaza-hoekbank-lsc-1381-crumbled-beige-grey-1 Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 Viqc-hoekbank Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop Kleurstalen-main-stofstalen Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox woonstijl - scandinavisch - 5 Ovaal4 Ovaal6 Ovaal8 Dovaal4-1 Dovaal6-1 Dovaal8-1
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom