Meer

Sluiten

Kleur kiezen voor je bank of stoel? Wij helpen je!

Met deze 6 tips weet je zeker dat je de goede kleur kiest

Heb je eindelijk een bank of stoel gevonden die qua design perfect matcht met jouw smaak? Dan ben je er bijna! Daarna is het nog ‘even’ een kwestie van de juiste kleur kiezen van je nieuwe meubel. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je de kleur van je nieuwe meubel uit gaat zoeken?

Om je te helpen hebben we een aantal tips voor je verzameld zodat je na de levering van je nieuwe aanwinst helemaal tevreden bent!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Tip 1: denk aan het geheel

Ben je meteen verliefd op een bepaalde kleur? Dan zou je meteen de knoop door kunnen hakken, maar we adviseren je eerst om even naar de volledige woon- of eetkamer te kijken. Past de nieuwe kleur bij de andere meubels, accessoires en bijvoorbeeld bij de kleur van de muren? Als je hierop ‘ja’ kunt antwoorden, heb je de perfecte match in handen. Als alles mooi in balans is, zet je een prachtig resultaat neer.


Tip 2: licht

Licht doet ontzettend veel met kleuren. Houd hier zo goed mogelijk rekening mee als je de kleur voor je nieuwe meubel gaat bepalen. Heeft jouw woonkamer bijvoorbeeld ramen aan 3 zijden? Dan heeft zonlicht vrij spel en kan een donkergrijze bank ineens een stuk lichter voor de dag komen. Andersom werkt dit ook zo. In een matig verlichte ruimte kan een lichtgrijze hoekbank donkerder ogen. 


Tip 3: varieer met kussens

De kussens van je bank zorgen voor extra comfort en knusheid, maar ze hebben nog een andere handige functie. Met de kleuren van je kussens kun je accenten leggen die de woonkamer nog mooier maken. Zo kun je subtiel kleuren terug laten komen die bijvoorbeeld ook in het vloerkleed te vinden zijn. Probeer ook hier alvast over na te denken als je de kleur van je nieuwe meubel gaat bepalen.

u.

Tip 4: laat je inspireren

De meubels van Table du Sud zijn te koop in ongelooflijk veel kleuren en dat betekent dat er altijd wel een kleur beschikbaar is die perfect bij je past. Je moet ‘m alleen nog even zien te vinden. De verschillende woonstijlen zijn een mooi startpunt als je je gaat oriënteren. Ontdek ze allemaal en bekijk welke kleuren bij de stijlen horen. Ben jij bijvoorbeeld meer van de industriële woonstijl of juist meer van landelijk? Neem even een kijkje en binnen een mum van tijd weet je waar jouw voorkeur ligt en wat de bijpassende kleuren zijn. 


Tip 5: roep hulp in als dat nodig is

Twijfel je of twee bepaalde kleuren goed gaan matchen in je nieuwe woonkamer? Heb je drie kleuren uitgezocht en kun je geen keuze maken? Of heb je passend advies nodig om je zoektocht te beginnen? Blijf dan vooral niet doormodderen en haak één van onze medewerkers aan. In onze showrooms staan we voor je klaar met stalen van alle mogelijke materialen en kleuren. 


Tip 6: Haal hulpmiddelen in huis

Bij Table du Sud doen we er alles aan om je de juiste keuze te laten maken. Neem een kijkje bij onze verzameling kleurstalen. Hier vind je daarnaast ook materiaalkaarten en knippatronen voor een eventuele nieuwe tafel. Met deze handige hulpmiddelen bekijk je thuis op je gemak wat er bij je past.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Op zoek naar een nieuwe bank?

We hebben ze voor je op een rijtje gezet

Ronde-eettafel-aantal-stoelen-4-5-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-7-8-personen-overzicht (1) liv - eikenhouten eettafel - groot2 Eettafels-header beton groot2 tips-breed- rechthoekige tafels groot2 Tuintafels - breed Groot Deens ovaal - Blog - big2 kussens-groot- Suar-binnen Scandinavische-bank-maze banken Utrecht-living (4) Xanto-u Nesu-ovale-eetkamerbank-1 Main-tv-meubel-grasse Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Zaza-hoekbank-lsc-1381-crumbled-beige-grey-1 Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 Viqc-hoekbank Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox woonstijl - scandinavisch - 5 Ovaal4 Ovaal6 Ovaal8 Dovaal4-1 Dovaal6-1 Dovaal8-1
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom