Meer

Sluiten

5 tips voor het kiezen van je onderstel

Ontdek alle designs en hak de knoop door!

Met een passend onderstel geef je je eettafel de basis die het verdient. Bij Table du Sud hebben we ongelooflijk veel smaken voor je op dit gebied. En het mooiste van alles: we maken alle onderstellen zelf in onze werkplaats in Heeze waardoor we altijd prachtig maatwerk leveren.

Maar waar moet je op letten als je een onderstel gaat kiezen? Welke soorten onderstellen zijn er allemaal? En wat is er mogelijk qua afwerking? Op deze pagina geven we je tips die je kunt gebruiken om je perfecte onderstel te vinden.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Tip 1: kies het juiste materiaal

Bij een onderstel denk je wellicht meteen aan staal. Dat is inderdaad één van de populaire materialen van het moment die we verkopen, maar wist je dat we ook RVS en eikenhouten onderstellen voor je kunnen maken? Het onderstel bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van je tafel en daarom is het belangrijk om voor een materiaal te kiezen dat goed matcht met de rest van je interieur.


Tip 2: denk aan de beenruimte

Zeker in het geval van een relatief kleine eettafel, is het slim om rekening te houden met de positie van het onderstel. Heeft het onderstel bijvoorbeeld invloed op de beenruimte? Dan is het advies om vooraf even in kaart te brengen waar je je eetkamerstoelen precies gaat plaatsen. Op die manier ontdek je of iedereen genoeg ruimte heeft waardoor je een mooi symmetrisch geheel neerzet. Extra tip: lees onze blog over het aantal stoelen aan tafel. Bekijk welk aantal bij jouw tafel en onderstel past en of dit uitkomt met de beenruimte. 


Tip 3: ontdek alle opties

Het tafelblad van je nieuwe aanwinst slokt automatisch veel focus op tijdens je zoektocht naar een tafel. Dit komt omdat je het tafelblad iedere dag gaat gebruiken en omdat dit de eyecatcher is. Toch loont het wel degelijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van onderstellen. Wil je een klassieke opstelling met 4 poten onder de hoeken? Een centrale poot met drie of meer dragers? Alles is mogelijk. Neem daarom je tijd om ons aanbod op je in te laten werken zodat je de juiste keuze kunt maken.

Tip 4: vergeet de afwerking niet

Bij Table du Sud hebben we een eigen spuiterij en dat betekent dat we graag voor je aan de gang gaan om je onderstel in een andere kleur te spuiten. Past de natuurlijke staal look niet bij je? Dan is het goed om te weten dat we onze onderstellen ook in het zwart, wit en in sommige gevallen in het goud kunnen spuiten.


Tip 5: losse verkoop? Dat kan!

Een onderstel vormt een twee-eenheid met een tafelblad, maar wist je dat we onze onderstellen en tafelbladen ook los verkopen? We produceren maatwerk in onze eigen werkplaats waardoor we automatisch veel vrijheid hebben. Een van de gevolgen hiervan is dat onze onderstellen dus ook los te koop zijn.


Inspiratie

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan zijn de verschillende woonstijlen en de meubels die erbij horen een mooi startpunt voor je creatieve zoektocht. Ben je bijvoorbeeld meer van de landelijke woonstijl, of ligt je hart meer bij het industriële? We hebben alle woonstijlen met uitgebreide beschrijvingen voor je op een rijtje gezet. Daarnaast vind je bij iedere woonstijl de bijpassende eettafels met onderstellen. Laat je inspireren en ontdek alles wat mogelijk is. Je nieuwe onderstel is dichterbij dan je denkt!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Op zoek naar een eettafel?

We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Ronde-eettafel-aantal-stoelen-4-5-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Ronde-eettafel-aantal-stoelen-7-8-personen-overzicht (1) liv - eikenhouten eettafel - groot2 Eettafels-header beton groot2 tips-breed- rechthoekige tafels groot2 Tuintafels - breed Groot Deens ovaal - Blog - big2 kussens-groot- Suar-binnen Scandinavische-bank-maze banken Utrecht-living (4) Xanto-u Nesu-ovale-eetkamerbank-1 Main-tv-meubel-grasse Ronde-eettafel-aantal-stoelen-5-6-personen-overzicht (1) Zaza-hoekbank-lsc-1381-crumbled-beige-grey-1 Jacky-bank-hoekbank-pastille-pouf-1 Viqc-hoekbank Kleurstalen-main-stofstalen Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox woonstijl - scandinavisch - 5 Ovaal4 Ovaal6 Ovaal8 Dovaal4-1 Dovaal6-1 Dovaal8-1
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom