Meer

Sluiten

Walnut

Geïnspireerd op de kleur van gerookt eiken.

Walnut zorgt voor een zachte en warme sfeer omdat het een natuurlijke, aardse kleur is. Bovendien is het neutrale kleur die prachtig harmonieert met veel andere kleuren.

Walnut is een kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. De warme ondertoon maakt van elke ruimte een fijne plek om tot rust te komen. 

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Be Japandi

Ben je opzoek naar een warme basis voor een neutrale vibe in je interieur? Omring walnut dan met warme kleuren als zand, beige en zachte taupe kleuren.

Aubergine of terra zijn twee heerlijke accentkleuren om te combineren met walnut.  

Natuurlijk landelijk

Een landelijk interieur is het perfecte decor voor de kleur walnut. Deze natuurlijke kleur laat zich zonder moeite combineren met andere natuurlijke materialen en kleuren zoals mosgroen en een herfstgeel, ofwel oker.

De structuur van het hout is in een landelijk interieur werkelijk onmisbaar. Geleefd eiken is dan ook een echte aanrader!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lacking creativity? Read our inspiration blogs.

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom