Meer

Sluiten

Pebblestone

Een grijze eettafel met pebblestone

Onze kleur pebblestone heeft veel weg van de welbekende greywash. Subtiel, stijlvol en sereen. Met andere woorden: een verfijnde kleur voor jouw interieur!

Pebblestone is een goede accentkleur in een modern interieur, maar leent zich ook perfect als neutrale basiskleur. Grijs creëert ruimtelijkheid, zeker wanneer je deze kleur combineert met lichte tinten, zoals: wit en beige. Geef je interieur een stoer randje door grijs te combineren met zwart of antraciet.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Moderne looks

De kleur grijs staat voor verfijnd, krachtig, elegantie en een beetje glamour. Niet gek dus dat we een grijs, of monochrome tint, vaak zien terugkomen als de basiskleur voor een modern interieur.

Een meubel in de kleur pebblestone vormt dan ook een perfecte basis in een modern interieur. Houd het krachtig en minimalistisch, kies dan voor neutrale beige, of lichtgrijze tinten eromheen. 

Grijs interieur met kleur

Er zijn genoeg kleuren die warmte toevoegen aan een grijze tafel of grijs kleurenpalet, maar welke kleur past het beste? Dit hangt natuurlijk ook af van jouw interieurstijl en de sfeer die je wilt neerzetten. 

Voor een warme touch zijn goud en (terra) rood twee goede opties. Liever een iets koeler geheel? Ga dan voor blauw of groen. Twee natuurlijke kleuren met een koele ondertoon. 

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lacking creativity? Read our inspiration blogs.

Houtkleur - Deep black Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom