Meer

Sluiten

De perfecte zwarte eettafel

Ben je opzoek naar de perfecte zwarte tafel? Check onze kleur deep black!

Een stijlvolle eettafel, dat wil toch iedereen? Met een zwarte eettafel zit je eigenlijk altijd goed. Onze kleur deep black is dan ook écht diep zwart, zoals de naam al verraadt.

De kleur zwart is stijlvol en chique én raakt simpelweg nooit uit de mode. Een zwarte eettafel op maat is dus echt een blijvertje!

Een zwarte tafel is tijdloos en perfect te combineren met vrijwel alle andere kleuren. Met andere woorden: een perfecte basis voor jouw elegante interieur!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #96 PM06

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #95 PM06

4.5 / 2 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Back to black

Een zwarte eettafel is in vele interieurs een 'veilige' keuze. Zwart is namelijk een kleur die makkelijk en op veel verschillende manieren te combineren is.

Deep black is een zwarte lak die ervoor zorgt dat jouw tafel de komende 10 jaar beschermt is tegen vlekken en kringen, maar vergeet niet dat je altijd lief moet blijven voor jouw Table. Zo zorg je ervoor dat je er extra lang van je tijdloze eettafel kunt genieten. 

How to style een zwarte tafel

Een zwarte eettafel komt eigenlijk in iedere woonstijl goed tot zijn recht. Maar hoe zorg je er nu voor dat je tafel ook écht onderdeel wordt van het geheel?

Houd je van ton-sur-ton? Ga voor zwarte en antraciet accessoires en creëer een hotel chique look!


In een industrieel interieur mag zwart gewoon niet ontbreken, maar het gebruik van natuurlijke materialen ook niet. Een (zwarte) houten eettafel met stalen onderstel dan een perfecte match voor deze woonstijl.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Laat je inspireren en ontdek jouw favo kleur!

Houtkleur - Black some intense Houtkleur - Black smoke light Houtkleur - Ultra matte lak Houtkleur - Silk white Houtkleur - Winter Houtkleur - Terracotta Houtkleur - Pebblestone walnut Houtkleur - Mud Houtkleur - Maronne
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom