Sluiten

profile image

Cia

Contentspecialist

De perfecte zwarte eettafel

Ben je opzoek naar de perfecte zwarte tafel? Check onze kleur deep black!

Een stijlvolle eettafel, dat wil toch iedereen? Met een zwarte eettafel zit je eigenlijk altijd goed. Onze kleur deep black is dan ook écht diep zwart, zoals de naam al verraad.

De kleur zwart is stijlvol en chique én raakt simpelweg nooit uit de mode. Een zwarte eettafel op maat is dus echt een blijvertje!

Een zwarte tafel is tijdloos en perfect te combineren met vrijwel alle andere kleuren. Met andere woorden, een perfecte basis voor jouw elegante interieur!

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

Back to black

Een zwarte eettafel is in vele interieurs een 'veilige' keuze. Zwart is namelijk een kleur die makkelijk te combineren is en op veel verschillende manieren. 

Deep black is een zwarte lak die ervoor zorgt dat jouw tafel de komende 10 jaar beschermt is tegen vlekken en kringen, maar vergeet niet dat je altijd lief moet blijven voor jouw Table. Zo zorg je ervoor dat je er extra lang van je tijdloze eettafel kunt genieten. 

How to style een zwarte tafel

Een zwarte eettafel komt eigenlijk in iedere woonstijl wel goed tot zijn recht. Maar hoe zorg je er nu voor dat je tafel ook écht onderdeel wordt van het geheel?

Houd je van ton-sur-ton? Ga voor zwarte en antraciet accessoires en creëer een elegant chic look!


In een industrieel interieur mag zwart gewoon niet ontbreken, maar het gebruik van natuurlijke materialen ook niet. Een (zwarte) houten eettafel met stalen onderstel dan een perfecte match voor deze woonstijl.

Meer kleuren ontdekken?

Kleurenstress? Laat je inspireren en ontdek jouw favo kleur!

Black smoke intense Black smoke light Ultra matte lak Silk white