Sluiten

Camilla

Marketing

Interieurtrends 2020

Interieurtrend ontdekken in Parijs

Waar trends zijn is Table du Sud! Begin januari gingen we naar Parijs om de nieuwste interieurtrends te ontdekken

tijdens de beurs Maison & Objet. Hier spotte we de trends van aankomend seizoen, die we natuurlijk graag met jullie delen.

Bekijk producten

Scrollen

De plek waar de hele interieurwereld samenkomt

Eindelijk was het zover. In januari reisde we af naar de Franse hoofdstad, die zich Parijs noemt. Nu niet alleen voor deze speciale stad, maar voor iets heel anders: Maison & Objet. Op dit tweejaarlijkse woon- en designevenement presenteert de interieurbranche haar nieuwste collecties. Ogen en woorden schieten te kort voor al wat er te zien is. Van textiel tot meubilair tot accessoires, alles laat het interieurhart harder kloppen. Deze editie stond de beurs in het teken van 'de kunst van het leven' waar de internationale- en high-end merken graag op inspeelden.

Trends, trends, trends

Het leuke aan een beurs waar zó veel merken bij elkaar komen is dat wanneer je door al deze 7-8 hallen heen bent gelopen je de trends van aankomend seizoen duidelijk kunt zien. Tenminste, als je even de tijd hebt gehad om alles op je in te laten werken - denk 6 x de RAI in Amsterdam compleet gevuld met interieurmerken -.  De trends die we hier gespot hebben delen we  graag met jullie. 

Velvet

We starten met een van de duidelijkste trends van allemaal: Velvet. We hadden het al eerder over de velvet trend, en we zien deze dit jaar ook terug komen. De velvet stof wordt toegepast op stoelen, banken, bedden en tot in de kleinste details. Vinden wij niet erg, wij zijn fan! Benieuwd naar de rest van de interieurtrends voor 2020? Houd onze blog in de gaten!

Styling tip - interieurstyliste Mardi

Met velvet breng je warmte en sfeer in je interieur. Gebruik bijvoorbeeld een bank of fauteuil met velvet als de eyecatcher van jouw woonkamer. Als je dit iets te spannend vindt dan is het natuurlijk ook super gaaf om het velvet terug te laten komen in je accessoires en decoratie. Modern interieur? Past perfect, denk hierbij aan een houten vloer en een fijn vloerkleed in combinatie met velvet fauteuils! Heeft jouw huis een industrieel interieur? Velvet brengt direct meer sfeer en kleur.

Ook leuk: combineer onze nieuwe marmeren salontafels in combinatie met velvet. Tegenpolen van elkaar, maar daarom juist de perfecte combi!

Bekijk producten

Scrollen

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Trendkleuren | herfst 2021 Monochrome home De leukste tuintafels Interieurtrends 2020 groen wonen Marmeren tafels