Meer

Sluiten

Gratis levering en montage van meubels bij Table du Sud!

Het kopen van een eettafel doe je niet in een paar minuten. Het proces, dat start met de oriëntatie en eindigt met het in gebruik nemen van je nieuwe eettafel, kan letterlijk jaren in beslag nemen.

Bij Table du Sud besteden we veel aandacht aan alle onderdelen binnen dat proces. In deze blog vertellen we je meer over onze levering en montage. Spoiler: eettafels worden gratis bezorgd op de begane grond!

Gratis levering en montage | Table du Sud
Gratis levering en montage | Table du Sud
Gratis levering en montage | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Duurzame levering door heel Nederland

We zijn continu bezig om onze processen te optimaliseren. Zo werken we bijvoorbeeld zonder voorraad, maar met een make to order filosofie. Daarnaast hebben we het dak van de werkplaats en showroom vol liggen met zonnepanelen om zelf de stroom op te wekken die we nodig hebben voor onze hypermoderne machines. Op het gebied van leveringen maken we gebruik van een geavanceerd planningsysteem.

Met dit systeem lukt het onze afdeling planning om efficiënte routes te plannen voor onze bezorgers. In de praktijk rijdt een bus met meubels vanuit het Brabantse Heeze bijvoorbeeld naar Zuid-Limburg om daar zes adressen aan te doen. Het komt dus nooit voor dat er eerst een tafel in Haarlem wordt geleverd en vervolgens een set eetkamerstoelen in Enschede. Hierdoor besparen we brandstof en blijft onze milieuafdruk zo klein mogelijk.


Gratis levering op de begane grond

Het is goed om te weten dat we onze eettafels gratis bezorgen door het hele land, zelfs als je bijvoorbeeld in Noord-Groningen woont, wat relatief ver van onze werkplaats ligt. Als we dieper inzoomen op de gratis levering dan is het zo dat leveringen met een orderwaarde van boven de € 250,- gratis worden geleverd op de begane grond. Dat laatste is een belangrijke factor van onze levering. We gaan ervan uit dat we kunnen leveren op de begane grond. Voor het gebruik van een verhuislift of het bezorgen op een andere verdieping brengen we wel extra kosten in rekening. Op de pagina over onze bezorgingen vind je hier meer informatie over.

Gratis (duurzame) montage

Onze tafelbladen en onderstellen vervoeren we apart van elkaar. Dit doen we met een paar voordelen in ons achterhoofd. Logistiek gezien is dit een bewuste keuze omdat we zo veel meer eettafels in onze bussen kunnen laden en dus meer adressen op een dag kunnen bezoeken. Deze efficiënte manier van laden heeft dan weer als voordeel dat we dus zuiniger met onze brandstof omgaan. Leuk om te weten: voor het laden van de bussen gebruiken we dekens om de kwetsbare onderdelen van eettafels van elkaar te scheiden. Zo sparen we verpakkingsmateriaal uit. Op de dag van de levering komen onze bezorgers naar je toe om de eettafel te leveren, maar dus ook om te monteren. We zetten de tafel meteen op de juiste plaats voor je zodat je na ons vertrek meteen aan tafel kunt!

Korte levertijden en extra informatie

Je koopt bij Table du Sud maatwerk. We gaan speciaal voor jou aan de gang. De levertijd van onze eettafels is, ondanks het feit dat we het meubel nog moeten maken, relatief kort. Ben je benieuwd naar de levertijd van je favoriete eettafel? Neem dan even een kijkje op de pagina van de eettafel. Hier vind je de actuele levertijd. Voor meer informatie adviseren we je om de service pagina eens goed door te lezen. Hier lees je alles over betalingen, levertijden, onderhoud en garantie.

Gratis levering en montage | Table du Sud
Gratis levering en montage | Table du Sud
Gratis levering en montage | Table du Sud

Bekijk producten

Scrollen

Check alle woonstijlen

Laat je inspireren

tuintafel-keramiek _DSF0130-W _DSF6208-W cabo - conair - betonnen - eettafel - groot2 Eikenhout Keramiek2 Fenix blog 5 keramiek Op deze afbeelding is een kar met Table du Sud Choice stoffen te zien bij een bank in de showroom. header-borstelen-groot restaurant-tds-breed Randafwerking - Breed -2 Duurzame beslissing - groot2 fenix x3 header Mango berry - Blog - big2 werkplaats-groot- cover-werkplaats-blog blog-vochtigheid-6
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom