Meer

Sluiten

Waarom een ovale tafel?

De voordelen en de nadelen van een ovale tafel

Waarom een ovale eettafel? Wat zijn de voordelen en de nadelen? Hoe weet je of deze vorm in jouw woon- of eetkamer past en aansluit bij de rest van je interieur?

 In deze blog nemen we je bij de hand en kijken we samen of een ovale eettafel ook voor jou de beste optie is. 

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mobitec Mood #96 PM06

5.0 / 1 reviews

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

De ovale eettafel

Eettafels zijn er in steeds meer vormen en maten. We zijn allemaal bekend met de rechthoekige en ronde eettafels, maar sinds een tijdje heeft een nieuwe vorm een succesvolle entree gemaakt, namelijk de ovale eettafel! De ovale vorm is razend populair en wij gaan jou vertellen waarom!

In deze blog nemen we je bij de hand en kijken we samen of een ovale eettafel ook voor jou de beste optie is. Of dat je misschien toch beter voor die ronde of rechthoekige tafel kunt gaan.

Voordelen van een ovale eettafel

De stijlvolle ovalen tafels zijn enorm trendy en staan mooi in bijna ieder interieur. Van een intiem diner met vrienden tot een uitgebreid diner met de hele familie, een ovale tafel biedt voor elke gelegenheid een perfecte oplossing. Om ervoor te zorgen dat jij jouw perfecte ovale tafel vindt, hebben we een aantal ovale vormen waar je uit kunt kiezen:

- De standaard ovale tafel
- De Deens ovale tafel
- De half ovale tafel
- De halve cirkel tafel


Voor ieder interieur

Kies de juiste vorm zodat de ovale tafel een waardevolle eyecatcher vormt in jouw interieur. De herkenbaarheid van de ovale vorm staat bij alle opties nog steeds centraal, maar is er zo een oplossing voor ieder interieur.

Materiaal en afwerking

Wij maken jouw smaak en dat betekent dat we voor iedere woonstijl een tafel hebben, of beter gezegd een materiaal! Onze ovale eettafels zijn in de volgende materialen te verkrijgen:

- Een eikenhouten ovale eettafel voor een landelijk en sfeervol interieur
- Een marmeren ovale eettafel voor een luxueus en elegant interieur
- Notenhouten ovale eettafel voor een exclusief en warm interieur
- Keramische ovale eettafel voor een modern en elegant interieur
- Ovale eettafel visgraat voor een tijdloos en stijlvol interieur
- Ovale eettafel met betonlook voor een stoer en robuust interieur
- Fenix tafel ovaal voor een modern en strak interieur

Vind je het lastig om te bepalen welk materiaal het beste bij jou past? Dan kan je altijd een afspraak maken in een van onze showrooms. We geven je graag persoonlijk advies en tips om tot jouw droomtafel te komen!

 

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Mijn favoriet

Verwijder

Configureer

Bekijk producten

Scrollen

Alle ovale tafels op een rij

In verschillende soorten en maten.

Rechthoekige betontafel - header Halve cirkel tabel blog 2 kiezel - Table du Sud japandi woonkamer groot Groot-kleineruimte- landelijke woonkamer blog groot Hotel chique-groot-2 Woonstijl-scandinavisch-desktop Kiezelvormige-salontafels-gabri-moderne-hoekbank-fox Kiezelvormige-eettafel-liv Zwarte-ovale-tafel-groene-mood-eetkamerstoelen Deens-ovale-pomm-jesperhome-misaki-2 Boomstamtafel - felix - le mans -1 plank-nieuw-eiken-uml Deens-ovale-zwarte-tafel-eminent-desktop arizonabeige-fenix-taupe-mood Herfst-winter 21 header Kerst-styling-modern-1 Ovale tafel trenkleuren-2021-herfst-blog-eetkamerstoel-mood-houten-eettafel-kiezelvorm blog-header-keramiek Blog-header-indus Header-blog-hoeveelstoelen Blog-header-onderstel Blog-header-kerst1 Blog-header-kerst2 Hoeveel-stoelen-aan-een-ronde-tafel-header Ovale eettafel ludovic - main Blog-header-instagram Blog-header-pasen Blog-header-thuiswerken Blog-header-bureauhoogte Blog-header-boomstam Blog-header-rechthoek Blog-header-stijlindustrieel Blog-header-zwart Showroom-deventer
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom