Ontvang gratis interieuradvies

Het kiezen van de juiste meubels kán lastig zijn. Onze experts met jarenlange ervaring helpen je graag met het inrichten van je woon- of eetkamer. Plan 2D interieuradviesgesprekken in en realiseer je droom in een mum van tijd.

Meer

Sluiten

profile image

Isa

Sales & Interior stylist

Zo monteer jij jouw meubel

Tips voor het ophangen van je wandmeube

Het gros van onze tafels worden door service monteurs gemonteerd bij de bezorging. Bij tv meubels en wandplanken werkt dat nét even wat anders. Deze worden in totaliteit geleverd, maar worden niet door onze monteurs in muren bevestigd. 

Jij kent het best de muren van jouw huis en kunt zo ook de ideale positie op je gemak bepalen. Hoe dat moet? Daar helpen we je bij. 

Bekijk producten

Scrollen

Montage instructies

We laten je graag zien hoe je je tv-meubel of wandplank het best op kunt hangen. Bij Table du Sud hebben we verschillende wandmeubelen. Denk hier bij aan eikenhouten wandplanken met een blinde bevestiging, maar ook zwevende tv meubels  op maat van eikenhout (eventueel in combinatie met Fenix). Hoewel je de meubels allebei aan de wand monteert, verschilt de manier waarop je het meubel monteert. We helpen je hier graag bij. Je vind hieronder montage instructies, die je stap voor stap kunt doorlopen. Kind kan de was doen! De instructies voor het ophangen en monteren van tv-meubels en wandplanken vind je hieronder.

Instructie montage tv-meubel
Instructie montage wandplank blinde bevestiging

More styles

Lack of creativity? Read our inspiration blogs.

Zó verleng je het leven van je bank Onderhoud Fenix tafels Kaarsvet verwijderen Hoe onderhoud ik mijn tuintafel Eikenhouten tafels behandelen Onderhoud stof en leer Marmer schoonmaken en onderhouden Onderhoudskaarten Welke tafel is geschikt voor met kleine kinderen Hoe krijg ik een vlek uit mijn bank