Showrooms in
N-Brabant en Z-Holland

Onze showrooms zijn zo ingericht dat u een zeer goede indruk krijgt van alle mogelijkheden. Alle kleuren en afwerkingen zijn te bewonderen. We houden van korte lijntjes met de productie. Waar we totaal niet van houden zijn opdringerige verkopers dus daar heeft u bij ons geen last van!

Onze showrooms

Mocht u alvorens te willen bestellen in onze webshop toch nog eerst even de tafel in het echt zien? Of wilt u liever uw wensen doorspreken met een verkoopadviseur? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Of maak een afspraak hieronder.

Over onze showroom

Table du Sud Experience

Eind 2016 zijn we gestart met de bouw van onze eigen nieuwe moderne fabriek en showroom. Juni 2017 is deze locatie in gebruik genomen. Deze locatie van in totaal 1500m2 geeft ons de mogelijkheid om aan de vraag te kunnen blijven voldoen en biedt u als klant een unieke inkijk in onze moderne fabriek. 

Omdat klanten vanuit de showroom een vrije kijk de fabriek in hebben noemen we deze locatie de Table du Sud Experience, klanten kunnen een kijkje nemen op de plek waar de tafels gemaakt worden. Zeker een bezoekje waard al zeggen we het zelf!

Showroom impressies

Sfeervol ingerichte showroom vol met inspiratie en woongerelateerde items!

Showroom impressies

Een gezellige bar waar u wordt ontvangen met een bakje koffie of thee. Ook zenden we zaterdag Engels voetbal uit of de kwalificatie van Max Verstappen! 

Showroom impressies

U vindt in onze showroom unieke items die zelfs nog niet te vinden zijn op de website. Bezoek onze showroom voor de allerlaatste creaties.

KOM NU LANGS BIJ TABLE DU SUD EXPERIENCE

Openingstijden & Locatie

Op zaterdagen kan het in de showroom vrij druk zijn. We bieden u de mogelijkheid om uitgebreidde aanvragen persoonlijk met u door te nemen. Dit kan op zaterdag van 9.00 tot 11.00. U dient hiervoor wel een afspraak te maken ( [email protected])

Ik kom langs bij de

Table du sud experience

We zijn geopend op:
Dinsdag van 11:00u tot 17:00
Vrijdag van 11:00u tot 17:00
Zaterdag van 11:00u tot 17:00

Overige dagen kunt u het beste eventjes van te voren bellen. Onze fabriek grenst aan de showroom dus er is vaak iemand in de buurt!

We zijn te vinden op:
Table du Sud - Koolakkers 12 - 5591RD - Heeze.

Contact opnemen:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 040 304 6229

Of kom langs in nieuwkoop

Openingstijden & Locatie

Centraal gelegen in het Groene Hart op minder dan 30 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Meer dan 180m2 aan showroom.

Ik kom langs bij de

Showroom in nieuwkoop

Alle soorten tafels, afwerkingen en kleuren zijn hier te bekijken. Ook staan er leuke stoelen verkrijgbaar in allerlei tinten en materialen. Onlangs hebben we deze showroom met tv-meubels en de collectie ronde en ovale eettafels uitgebreid!

We zijn geopend op:
Donderdag van 10:00u tot 15:00u & op zaterdag van 10:00u tot 17:00u.

We zijn te vinden op:
Table du Sud - Industrieweg 3b - 2421 LK - Nieuwkoop.

Contact opnemen:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 040 304 6229

Er is voldoende parkeergelegenheid. Onze showroom bevindt zich op de eerste verdieping, helaas is er geen lift.