Meer

Sluiten

De Neva stoel: een puur kunstwerkje

Lees alles over deze geweldige eyecatcher.

Soms heb je van die meubels in je collectie waarvan je denkt: já, dit steekt er toch wel iets bovenuit op het gebied van design, stijl en diversiteit. De Neva stoel van Artisan is zo’n voorbeeld van een eetkamerstoel waar we met z’n allen blij van worden.

Om je mee te nemen in ons enthousiasme zoomen we in deze blog dieper in op deze opvallende stoel.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Scrollen

De Neva stoel

Simpel, maar in zekere zin ook complex. Verkrijgbaar bij Table du Sud in verschillende materialen, bekledingen en kleuren. Een stoel die hoe dan ook opvalt. Zomaar wat typeringen die van toepassing zijn op de Neva stoel van Artisan. Als je eens buiten de lijntjes wil kleuren en niet voor standaard wil gaan, is dit een prachtige oplossing voor je ‘probleem’. Daarnaast is het leuk om te vermelden dat de Neva van top tot teen handgemaakt is. Kortom, een waar kunstwerkje!


Match de stoel met je woonstijl

Je woonstijl kun je zien als het overkoepelende geheel waar al je meubels en accessoires onder moeten vallen om de balans zo optimaal mogelijk te houden. Het goede nieuws is dat de Neva stoel in feite een kameleon is die zich aan kan passen aan iedere woonstijl. Laat je dus vooral niet tegenhouden en match de Neva met jouw huidige interieur!


Ben je van plan om je eetkamer via een complete makeover onder handen te nemen, of ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je sowieso alle vrijheid om voor een nieuwe inrichting te kiezen. Ben je bijvoorbeeld fan van een Scandinavische woonstijl? Dan is licht hout een mooie optie voor je. De donkere kleuren matchen dan weer goed bij een industriële woonstijl. Als je op zoek bent naar inspiratie vormen de woonstijlen een mooie basis voor je zoektocht. Ontdek welke meubels en kleuren bij iedere stijl horen en wie weet ontdek je mooie toevoegingen aan je eigen interieur!

Knopen doorhakken

Als je enthousiast bent geworden van de Neva stoel begint het eigenlijk pas. De afbeeldingen geven een goede indicatie van wat er mogelijk is, maar in feite is dit pas het topje van de ijsberg. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je na de levering van je stoel(en) 100% tevreden bent? Volledige zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar je kunt wel degelijk rekening houden met een aantal belangrijke factoren om de kans zo groot mogelijk te maken.


Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de woonstijl cruciaal. De Neva is op zichzelf natuurlijk een hoogtepunt, maar het is wel zo fijn als de stoel aansluit bij de rest. We hebben verschillende materialen zodat er altijd een mogelijkheid is om dit voor elkaar te boksen.


Daarnaast heeft de kleur veel invloed op de uitstraling. Ook hier is het slim om de balans goed in je achterhoofd te houden. Staat de stoel straks in een ruimte met veel zonlicht, of juist in een relatief donkere eetkamer? Houd hier dan rekening mee bij het kiezen van de kleur. 


Meer over Artisan

Artisan is gevestigd in Bosnië-Herzegovina en staat bekend om de handmatige en duurzame fabricage van allerlei meubels. Al in 2007 vonden de eerste samenwerkingen met Britse en Nederlandse partijen plaats. Daarna werd een sneeuwbaleffect gerealiseerd en inmiddels vind je werk van Artisan terug in veel verschillende landen én dus ook bij Table du Sud!

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Bekijk producten

Scrollen

Check álle stoelen

We hebben ze op een rijtje gezet.

bartafel_anneclaus1 Clutter1-W TableduSud-organischetafel-10-W Woontrends 2024 notenhouten eettafel | Table du Sud Iroko tuinset - Table du Sud vormen en kleur 2023 groot ronde vormen groot Woontrends - Breed - Betonnen Cabo Traditional sentiment - blog - groot big-2 Art-in-return-stukken cover moderne bank donna Kiezelvormige_eiken_header Hoekbank-Jacky Deens-ovale-header Herfst-winter 21 header Blog-header-monochrome Blog-header-interieurtrends Blog-header-tuintafel Blog-header-groenwonen montpellier-bonqui-deep-black-mood95 Elegant chic - 4
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom