Meer

Sluiten

Table du Sud x Clairz Interior Design

Wie een beetje into interieur design is, kon de afgelopen jaren niet om Clairz Interior Design heen. Van het renoveren van chique townhouses tot stylen van pitoresque villa's, Anne Claire Winkelhagen draait haar hand er niet voor om. Een prachtige balans die zich kenmerkt door natuurlijke tinten en materialen, met een echte Clairz touch.

Met gepaste trots lanceren wij de Table du Sud x Clairz collectie, waarmee je tijdloze en high-end meubels in huis haalt en jouw huis een stijlvol thuis maakt.

blog image 1
blog image 2
blog image 3

Bekijk producten

Clairz Interior Design

De designer

Clairz Interior Design werd zoals gezegd in 2004 al opgericht door Anne-Claire Winkelhagen. In de bijna 20 jaar dat het full concept interior design bureau nu bestaat, is er een groot netwerk van professionele toeleveranciers opgebouwd. De projecten van Clairz Interior Design vallen op door de veelzijdigheid: van kleinschalige opdrachten tot volledige renovaties. Het mooie van de uiteenlopende eindresultaten is dat er een rode draad valt te ontdekken wanneer je dieper inzoomt op de ontwerpen.


De samenwerking

Bij Table du Sud is er een voortdurende zoektocht gaande naar innovatieve creatievelingen. Kortom, mensen waarvan we met recht kunnen zeggen: hij of zij is het waard om een samenwerking mee aan te gaan. Bij Anne Clairz Interior Design was dat gevoel meteen aanwezig, mede vanwege de gedeelde liefde voor zaken als organische vormen, natuurlijke materialen en de wil om soms net even buiten de lijntjes te kleuren.

Salontafel en eettafel

Het meest opvallende onderdeel van de eet- en salontafel is het onderstel. Er is gekozen voor een c-vorm die de staander vormt. Er kan door de klant voor één, maar ook voor twee c-vorm gekozen. In het laatste geval worden de c-vormen met de rug tegen elkaar gezet om zo een mooie poot te vormen. Net als alle andere eiken meubels van Table du Sud zijn de tafels onderhoudsvriendelijk en gemaakt van kwalitatief indrukwekkend eikenhout. Een echte musthave voor interieurliefhebbers die de sprong in het diepe durven te wagen door voor een uniek design te kiezen.

De collectie

Custom made design

De Table du Sud x Clairz Interior Design eet- en salontafels zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende tafelbladafwerkingen en randen. Alle meubels uit de collectie worden gemaakt in de eigen werkplaats in het Brabantse Heeze. 

Table du Sud x Clairz Interior Design eettafel

Materiaal: eikenhout

Afmetingen: 160 x 90 cm t/m 320 x 130 cm (verschillende maten mogelijk)

Aantal kleuren: 12

Prijs: vanaf € 3250,-


Table du Sud x Clairz Interior Design salontafel

Materiaal: eikenhout

Afmetingen: 120 x 60 cm t/m 180 x 70 cm (verschillende maten mogelijk)

Aantal kleuren: 12

Prijs: vanaf € 1360,-


Van schets tot collectie

Zo ontstaat een top collectie.

class="main"

We're live

We zijn trots om het eindresultaat van de samenwerking Table du Sud x Clairz interior design te kunnen showen! Ontdek de meubels en diverse opties.

7
class="main"

Schetsen

Na een Tour du Sud in de werkplaats gaf Anne-Claire al aan dat ze wel een idee had van wat ze wilde gaan ontwerpen. Now let's put it to paper.

1
class="main"

Matchen

Een idee is natuurlijk een mooi begin, maar van welk materiaal worden de meubels gemaakt? Welke kleuren? Hoe zou je ze combineren?

2
class="main"

Digitaal 3D

We waren simpelweg hooked na het zien van de eerste 3D schetsen. Nu konden we het design gaan perfectioneren! 

3
class="main"

Producttekeningen

Om de meubels in de werkplaats van Table du Sud op maat te kunnen maken, dienen er product tekeningen te worden gemaakt. Hiermee weten de collega's (en machines) in de werkplaats precies wat hen te doen staat!

4
class="main"

Prototype

Things are about to get real!

5
class="main"

Fotoshoot

De collectie wordt gefotografeerd op een prachtige locatie, die ook door Clairz interior design in ontworpen en gerenoveerd. Een echte Clairz setting dus!

6
blog description image 1
blog description image 3

Andere samenwerkingen

Maak kennis met meer designers.

artinreturn-ontwerper verbaan-ontwerpers anne-claus-ontwerper liza-chloe-ontwerper
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom