Meer

Sluiten

Table du Sud x Anne Claus interiors

Natuurlijk en toch modern

Noem je natuurlijke materialen, een rustige basis en modern-klassiek design, dan denk je al gauw aan Anne Claus interiors. Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling.

Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.

Bekijk producten

Scrollen

De designer

“Ik was als jong meisje altijd en eeuwig al bezig met interieur. Áltijd mijn kamer en het huis aan het omgooien." Ondanks deze passie op jonge leeftijd ging ze eerst rechten studeren om daarna een aantal jaar als salesmanager bij een nieuw denimmerk aan de slag te gaan. Uiteindelijk kwam de creativiteit toch weer bovendrijven. “In die tijd deed ik wel al eens styling voor vrienden of richtte ik hun huizen in, maar ik heb nooit gedacht: ik word interieurontwerper. Het is op een organische manier gegaan”. Inmiddels tekende Anne Claus interiors voor het ontwerp van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, Morgan en Mees, Wolf en zo veel meer. En trust us, het is allemaal mooi.


De Republiek in Bloemendaal

Stijlgevoel en groei
Het team van Table du Sud was al langer fan van de designs en stijl van Anne Claus interiors, dus toen de mogelijkheid tot een samenwerking zich aandeed hoefde we daar niet lang over na te denken. De interieurs van Anne Claus interiors zijn tijdloos en gemaakt met de mooiste materialen. Nét als onze tafels. Verfijnde kleuren en diverse opties die passen bij de rest van het interieur en de gebruikers. Daarnaast is, net als bij Anne Claus, de start van Table du Sud vrijwel net zo organisch verlopen. Vanuit een eigen behoefte voor een bartafel op maat werd door de broers een eerste tafel gemaakt, waarna op verzoek er steeds meer zijn gemaakt. Uiteindelijk is Table du Sud gegroeid tot de omvang en het merk wat het nu is.

De eettafel

De eettafel ontworpen door Anne Claus interiors bestaat uit strakke, rechte lijnen met subtiele details. De tafel is compleet gemaakt van massief eikenhout wat het een passende natuurlijke uitstraling geeft. Net als alle andere eiken meubels van Table du Sud is de tafel onderhoudsvriendelijk en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. In combinatie met het tijdloze design is deze tafel dus een garantie voor jarenlang plezier. Een echte musthave dit najaar voor de design- en interieurliefhebber.


De Table du Sud x Anne Claus interiors eettafel

Custom made design
De Table du Sud x Anne Claus interiors eettafel is verkrijgbaar in diverse maten, waardoor je hem kunt afstemmen op de ruimte. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende tafelbladafwerkingen, randen (standaard met rechte rand) en kleuren. De tafel is verkrijgbaar vanaf €2030,- en vanaf eind november te bewonderen in de Table du Sud showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer en op tabledusud.nl.

Table du Sud x Anne Claus interiors eettafel
Materiaal: eikenhout
Afmetingen: 160 x 80 cm t/m 400 x 80 cm (verschillende maten mogelijk)
Kleuren: twaalf verschillende kleuren
Prijs: vanaf €2030,-

Bekijk producten

Scrollen

Meer designers

Benieuwd naar onze andere collabs?

artinreturn-ontwerper verbaan-ontwerpers clairz-ontwerper liza-chloe-ontwerper
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom