Meer

Sluiten

Our story

Van een bartafel uit eigen schuur tot innoverend bedrijf.

Table du Sud is opgericht door de broers Evert en Teun Antonissen. "Eind 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. Binnen een mum van tijd verkochten we er vijf in een week via marktplaats."

Door de positieve reacties kwam het besef om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Table du Sud meer dan 6 jaar en blijft het groeien.

Bekijk producten

Scrollen

Een bartafel op maat

Toen Teun op zichzelf ging wonen had hij een bartafel op maat nodig. Al snel bleek dat een tafel op maat, zeker voor een student, redelijk aan de prijs was. Evert volgende toen ter tijd de opleiding tot meubelmaker, waarop ze er zelf een zijn gaan maken.

"Veel mensen vonden die bartafel heel tof, waarna we er eens eentje op Marktplaats.nl hebben gezet. Dit werden er steeds meer en we constateerden dat er serieus vraag was naar redelijk geprijsde tafels op maat. Toen is het balletje gaan rollen. We begonnen Table du Sud in het schuurtje van onze ouders in 2015 en zijn daarna gestaag doorgegroeid."

Inmiddels heeft Table du Sud 95 mensen in dienst, 3 showrooms en is het assortiment flink uitgebreid. De tafels worden in een eigen werkplaats gemaakt en rechtstreeks aan de klant geleverd. Hierdoor kan Table du Sud de beste producten op maat tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Wij zijn Table du Sud

Thuis. Een stukje vertrouwdheid, veiligheid en gezelligheid. Je wilt er jezelf kunnen zijn, toch? Bij persoonlijkheid hoort authenticiteit en wij vinden dat je interieur dit ook moet uitstralen om jou écht een thuisgevoel te geven. Onze ervaring is dat er teveel standaardopties zijn op het gebied van meubels. Teveel massa. Dus wij doen het anders. 

Wij maken meubels die jij zelf samenstelt. De afmeting, het materiaal en de kleur. Hierdoor verenigen we persoonlijke smaak met innovatie en design. Table du Sud biedt kwaliteit zonder tussenhandel, met als doel om een van de meest toonaangevende meubelbedrijven te worden in de Benelux.

De specialiteit van Table du Sud is en blijft het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om je interieur compleet te maken.

Bekijk producten

Scrollen

Leer ons kennen

We hebben je nog veel meer te vertellen!

How its made header Header-duurzaam tijdlijndusud-teunenevert
spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom