Meer

Sluiten

Relaxfauteuil Rosa cadeau

Bij aankoop van een hoekbank of U-bank

In de maand juli hebben we een wel heel speciale actie. Tijdens deze maand krijg je bij je aankoop van een hoekbank of U-bank relaxfauteuil Rosa t.w.v. € 700,- cadeau.

Deze fauteuil is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten zodat je hem perfect kunt matchen met je nieuwe bankstel én de rest van je interieur.

blog image 1
cart extra image 2

Steel de show in je eigen woonkamer met deze prachtige relaxfauteuil

Relaxfauteuil Rosa (niet draaibaar)

Relaxfauteuil Rosa is een heerlijke fauteuil die erin slaagt om een prachtig en opvallend design te combineren met functionaliteit. Hij is dus niet alleen een echte eye-catcher, maar hij zit ook nog eens heerlijk, kunnen we uit eigen ervaring zeggen! Het leuke van deze actie is dat je de mogelijkheid krijgt om je woonkamer te restylen of om na een verhuizing je nieuwe woonkamer mooi in te richten.


Je slaat 2 vliegen in één klap: een nieuwe hoekbank of U-bank én een prachtige fauteuil t.w.v. € 700,-. Zoals je van Table du Sud gewend bent bieden we je ook hier meerdere opties zodat er altijd wel een combinatie beschikbaar is die bij je past. Let op: deze actie kan niet worden gecombineerd met andere actie.

Alle ins & outs

Relaxfauteuil heeft een vaste basis en is dus niet draaibaar. We bieden de Rosa aan in twee verschillende stoffen (Andermaat en Pena) en per stof kun je dan weer kiezen uit 3 verschillende kleuren. In totaal zijn er dus 6 verschillende varianten. In onze showrooms laten we je met alle liefde kennismaken met de stoffen en kleuren zodat je met een gerust hart de juiste keuze maakt.

Uiteraard staan we voor je klaar om advies te geven zodat je binnen een aantal weken van je nieuwe bank én de Rosa geniet. Leuk om te weten is dat de Rosa een bodemprijs heeft van € 690,- maar dat we voor deze actie gebruikmaken van iets duurdere stoffen. Je haalt dus pure kwaliteit in huis! Hier vind je relaxfauteuil Rosa.

blog description image 1
blog description image 2
blog description image 3

Veelgestelde vragen

 
 

Tot wanneer loopt deze actie?

De actie loopt de gehele maand juli.

 
 

Bij welke banken krijg ik deze fauteuil cadeau?

Je krijgt de Rosa cadeau bij de aankoop van een hoekbank of U-bank.

 
 

Ik heb eerder dit jaar een bank gekocht. Kom ik nog in aanmerking voor de actie?

Helaas, de actie geldt alleen voor aankopen die zijn gedaan in juli.

over deze actie

 
 

Is de fauteuil draaibaar?

Nee. Deze fauteuil heeft een vaste basis.

 
 

Kan ik de stoffen in het echt zien?

Jazeker! In onze showrooms vind je stofstalen zodat je letterlijk kunt voelen wat je mogelijk in huis haalt. Onze experts voorzien je graag van advies.

 
 

Kan ik korting krijgen in plaats van de fauteuil?

Nee, dit is geen kortingsactie.

spinner

Klik/tap voor 360view

Controls
Roteren
Zoom