Persoonlijk interieuradvies

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Wij helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

In een persoonlijk adviesgesprek ga je op zoek naar een interieur dat precies past bij jouw behoeften. Weet je wel wat je mooi vindt maar kom je er zelf niet uit om al je woonwensen om te zetten in een plan van aanpak? Onze interieurstyliste wil je graag helpen bij het inrichten van je droomwoning met onze ruime selectie aan meubelen.

Maak een afspraak

Wij plannen graag met je een afspraak in. Iedere woensdag en donderdag staan wij voor je klaar voor een persoonlijk interieuradvies. Een afspraak is kosteloos en duurt ca. 45 minuten.

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag  in onze showroom in Heeze.

Op donderdagen in onze showroom in Nieuwkoop  vanaf 8 januari 2020.

Wat kan je verwachten?

  • Een kijk door onze collectie
  • Advies bij het inrichten, kleuren en de combinatie van materialen
  • Een lekker kopje koffie of thee
  • Een schets van een mogelijke indeling

 

Bereid je voor

Neem zoveel mogelijk informatie mee naar het advies. Denk hierbij aan een plattegrond, duidelijke foto’s van de huidige situatie, uitgescheurde plaatjes uit tijdschriften, je Pinterest bord… Kortom alles wat jou inspireert!

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail van je afspraak. Graag horen wij van jou tegen welk probleem je aanloopt en waarmee wij jou kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het zoeken naar de beste afmeting van je eettafel of  het vinden van de juiste combinatie meubels uit onze collectie voor in je keuken of woonkamer.  Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden