Bekijk de tour!
1

Vierzijdige schaafmachine

Onze vierzijdige schaafmachine van 130PK (!) staat aan het begin van de productiecyclus. Na het schaven zijn de massieve balken tot op een honderdste van een millimeter exact rechthoekig.

2

hydraulische bladen-pers

Daarna volgt het verlijmen van de balken. Met een speciale hydraulische bladen-pers worden de balken onder extreme druk verlijmd. De bladen zijn na 45 minuten droog genoeg om uit de pers te halen.

3

5-assige computer gestuurde freesmachine

Vervolgens worden de bladen op maat gezaagd en klaargelegd om afgewerkt te worden. Voor ovale en ronde tafels gebruiken we onze 5-assige computer gestuurde freesmachine. Op deze machine kunnen we ovale tafels frezen met een maximale maat van 430 cm bij 160 cm breed. Door de 5-assige module zijn we ook in staat de facetrand en speciale bewerkingen te programmeren.

4

De spuitkabine

Voor de afwerking van de bladen is de de werkplaats voorzien van speciale verlichting zodat alle oneffenheden voortijdig uit het blad gehaald kunnen worden. Gedurende het hele productieprocess zijn de bladen voorzien van labels zodat iedereen in de werkplaats op de hoogte is van de gewenste afwerking. Nadat alle bladen door de eerste kwaliteits-controle zijn gekomen worden alle bladen gelakt of geolied. Als de lak of olie droog is volgt nog een laatste kwaliteitscontrole.

5

Onderstel productie

Terwijl 1 team werkt aan de bladen zijn we tegelijkertijd bezig met de metalen onderstellen. Deze worden precies op de juiste hoogte geproduceerd. Ook het ontvetten en behandelen van het blanke metaal gebeurd in eigen huis.

6

Zoals u kunt zien in de 360-view hierboven is onze fabriek aangrenzend aan de showroom. Klanten worden vaak door verkopers mee de fabriek ingenomen om de laatste creaties te laten zien. Per week werken we aan meer dan 80 tefels dus er is een grote kans dat uw maat of afwerking in de fabriek ligt.

Na de laatste check worden de bladen en poten gelabeld en verpakt voor transport. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat de tafel netjes thuis bij u wordt gemonteerd.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden