Tuintafel XX-poot

Tuintafel gemaakt van Afrikaans hardhout en een gecoat onderstel tegen roestvorming!

Product omschrijving

Tuintafels van Table du Sud staan voor pure kwaliteit. Voor het blad gebruiken we Afrikaans hardhout zodat de tafel het gehele jaar buiten kan staan. De poten zijn van metaal en worden behandeld met een speciale coating voor buiten tegen roestvorming. De minimale tussenruimte tussen de planken zorgt ervoor dat er geen scheurvorming kan optreden. Door enkel gebruik te maken van weerbestendige materialen is dit een absolute topper. Verkrijgbaar in meerdere maten! De poten kunnen onder meerder plekken van de tafel gemonteerd worden. Het is ook mogelijk bankjes op maat te bestellen. 

Als uw tafel het gehele jaar buitenstaat is het slim om de tafel 1 keer per jaar in te olien, dit is alleen nodig aan de bovenkant van het blad. Zo gaat u ook meteen het grijzer worden van de planken tegen!


Naturel (zoals afgebeeld)

White

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Speciale olie voor buiten. Doorstaat weer en wind!

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Tuintafel XX-poot

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: