Bekijk de tour!
1

Vierzijdige schaafmachine

Onze 130 pk (!) vierzijdige schaafmachine staat aan het begin van de productiecyclus. Na het schaven zijn de massieve planken zelfs tot op de honderdste millimeter rechthoekig.

2

Hydraulische bladpers

Na het schaven is het tijd voor het verlijmen van de planken. Met een speciale hydraulische bladpers worden de planken onder extreme druk verlijmd tot tafelbladen. Na 45 minuten zijn de tafelbladen droog genoeg om eruit te halen.

3

Vijfassige computergestuurde freesmachine

Vervolgens worden de tafelbladen op maat gesneden en klaargemaakt voor afwerking. Voor ovale en ronde tafels maken we gebruik van onze vijfassige computergestuurde freesmachine. Met deze machine kunnen we ovale tafels frezen met een maximale afmeting van 430 bij 160 cm. Dankzij de vijfassige module zijn we ook in staat om de facetrand en enkele extra speciale bewerkingen te programmeren

4

De spuitcabine

Voor de afwerking van de tafelbladen is de werkplaats voorzien van speciale verlichting zodat alle oneffenheden voortijdig van het blad kunnen worden verwijderd. Tijdens het productieproces worden de tafelbladen voorzien van labels zodat iedereen in de werkplaats op de hoogte is van de gewenste afwerking. Nadat alle tafelbladen de eerste kwaliteitscontrole hebben doorstaan, worden ze gelakt of geolied. Als de lak of olie droog is, wordt er een laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd.

5

Productie van de onderstellen

Terwijl het ene team bezig is met de tafelbladen, werkt een ander team aan de metalen onderstellen. Deze worden op precies de juiste hoogte geproduceerd. Ook het ontvetten en behandelen van blank metaal verloopt volledig in eigen beheer.

6

Zoals je  kunt zien op het bovenstaande 360-beeld, grenst onze fabriek aan de showroom. Klanten worden vaak door de fabriek geleid om onze nieuwste creaties te bekijken. We werken week in week uit aan meer dan tachtig tafels, dus de kans is groot dat je gewenste tafelafmeting of -afwerking in onze fabriek is.
Na de laatste controle worden de tafelbladen en -poten gelabeld en verpakt voor transport. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat jouw tafel veilig aankomt en goed wordt gemonteerd.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden