We zijn er voor je

 We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, e-mail. chat, WhatsApp en social media. We bieden je bovendien de mogelijkheid om virtueel een kijkje te nemen in onze showroom! Lees hieronder hoe. 

  Via chat

Op zaterdag van 10:00 - 17:00

Onze medewerkers zitten op zaterdag klaar om al je vragen te beantwoorden via de chat. Je kunt met ons chatten via de chat-knop  in de hoek van je scherm. 

Behalve je vragen kunnen we je ook live meenemen in de showroom doormiddel van een video chat!  Op dit moment is dat alleen mogelijk op zaterdag. Een van onze collega's kan met je door de showroom lopen en de meubels laten zien. Nét echt!

Maak een videochat afspraak

Je kunt via ons hulp menu rechts onderin je scherm direct een gesprek starten en  een verzoek doen voor een videochat, maar je kunt ook een afspraak inplannen! Dan kun je dus onze virtuele showroom "binnenstappen" wanneer het jou uitkomt en zorgen we dat er zeker iemand voor jou beschikbaar is, 

Kleurstalen
Wil je een beter idee krijgen van de kleuren van onze tafels? Bestel dan een doosje (of losse) kleurstalen! Bij de bestelling van een tafel wordt het bedrag van de kleurstalen in mindering gebracht. 
Knippatronen

Vind je het lastig om in te schatten hoe groot een tafel in jouw interieur nou echt eruit zien/voelt? We bieden je de oplossing! Bestel een van onze knippatronen voor ovale of ronde tafels om de juiste maat van jouw tafel te bepalen.

Meer inspiratie

Harstikke leuk, mooie meubels op maat maar hoe style je ze nou? En hoe lang moet je tafel nou zijn voor 8 personen? Dit soort vragen beantwoorden we voor je op onze inspiratie pagina!

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden