Blad afwerking

Bij Table du Sud kan je jouw meubel helemaal zelf samenstellen. Onderdeel hiervan is de verscheidenheid aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende kleuren die wij aanbieden. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan en je kunt gewoon een kopje warme thee zonder viltje op de tafel zetten, er ontstaan geen (witte) kringen. Je moet alleen oppassen voor rode wijn, laat dit niet de hele nacht op tafel liggen, op den duur trekt de vlek dan toch in het hout. 

Door het aanbrengen van de ultra matte lak behoudt het hout de onbehandelde look. Deze 3-laagse behandeling zorgt ervoor dat jouw tafel heel er goed beschermd is. Door middel van een olie is het niet mogelijk de 100% natuurlijk kleur te behouden. Juist door de olie kunnen we de tafel op kleur brengen. 

Op onze website is een groot gedeelte van de houten meubels afgebeeld in de ultra matte lak, een kleur die zeer goed combineert bij andere kleuren in huis. De tafel heeft in dit geval een onbehandelde look maar is zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken.

Mochten er onverhoopt toch andere onregelmatigheden optreden kun je de tafel plaatselijk bijschuren met korrel 80 en de tafel opnieuw behandelen. 

De tafels die zijn behandeld met deze lak zijn onderhoudsvrij.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden