Personal interior advice

Het is op dit moment niet mogelijk om onze showroom te bezoeken voor uitgebreid interieuradvies. Het is alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken voor het plaatsen van een bestelling. Toch alvast oriënteren? Dan kun je via onderstaande planner een videochat inplannen.

Kleurstalen
Wil je een beter idee krijgen van de kleuren van onze tafels? Bestel dan een doosje (of losse) kleurstalen! Bij de bestelling van een tafel wordt het bedrag van de kleurstalen in mindering gebracht. 
Knippatronen

Vind je het lastig om in te schatten hoe groot een tafel in jouw interieur nou echt eruit zien/voelt? We bieden je de oplossing! Bestel een van onze knippatronen voor ovale of ronde tafels om de juiste maat van jouw tafel te bepalen.

Maak een afspraak

Je kunt via ons hulp menu rechts onderin je scherm direct een gesprek starten en  een verzoek doen voor een videochat, maar je kunt ook een afspraak inplannen! Dan kun je dus onze virtuele showroom "binnenstappen" wanneer het jou uitkomt en zorgen we dat er zeker iemand voor jou beschikbaar is, 

In de planner  hieronder/ hiernaast kun je direct jouw afspraak inplannen.  Selecteer eerst het type afspraak (virtuele afspraak). Vervolgens toont de planner de data die nog beschikbaar zijn voor het inplannen van het bezoek. Als je daarna op een datum klikt toont de planner de beschikbare  timeslots. 


Let op: voor een regulier bezoek aan een van onze vestigingen vragen we je om  hier een afpraak te maken.

 

Come prepared

Neem zoveel mogelijk informatie mee naar het advies. Denk hierbij aan een plattegrond, duidelijke foto’s van de huidige situatie, uitgescheurde plaatjes uit tijdschriften, je Pinterest bord… Kortom alles wat jou inspireert!

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail van je afspraak. Graag horen wij van jou tegen welk probleem je aanloopt en waarmee wij jou kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het zoeken naar de beste afmeting van je eettafel of  het vinden van de juiste combinatie meubels uit onze collectie voor in je keuken of woonkamer.  Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden