Persoonlijk interieuradvies

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Wij helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

In een persoonlijk adviesgesprek ga je op zoek naar een interieur dat precies past bij jouw behoeften. Weet je wel wat je mooi vindt maar kom je er zelf niet uit om al je woonwensen om te zetten in een plan van aanpak? Onze interieurstyliste wil je graag helpen bij het inrichten van je droomwoning met onze ruime selectie aan meubelen.

Het is niet persé nodig om een afspraak te maken, je kunt ook wanneer het jou uitkomt binnen komen lopen tijdens onze openingstijden

Een bezoek aan een van onze showrooms is normaal gesproken doordeweeks rustiger zijn dan in het weekend. Het kan zijn dat je even moet wachten (i.v.m. maatregelen COVID-19)

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van persoonlijk advies? Denk hierbij aan een totaal inrichting van tafel, stoelen en bank. Wij plannen graag met je een afspraak in. Wij staan voor je klaar voor een persoonlijk interieuradvies. Een afspraak is kosteloos en duurt ca. 45 minuten. 

Op welke dag kan ik een interieur advies afspraak maken?
Heeze : Woensdag
Deventer: Woensdag
Nieuwkoop: Donderdag

Wat kan je verwachten?

  • Een kijk door onze collectie
  • Advies bij het inrichten, kleuren en de combinatie van materialen
  • Een lekker kopje koffie of thee

 

Bereid je voor

Neem zoveel mogelijk informatie mee naar het advies. Denk hierbij aan een plattegrond, duidelijke foto’s van de huidige situatie, uitgescheurde plaatjes uit tijdschriften, je Pinterest bord… Kortom alles wat jou inspireert!

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail van je afspraak. Graag horen wij van jou tegen welk probleem je aanloopt en waarmee wij jou kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het zoeken naar de beste afmeting van je eettafel of  het vinden van de juiste combinatie meubels uit onze collectie voor in je keuken of woonkamer.  Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden