Interieurtrend Velvet

Voor een hip, knus en sensueel interieur

Zacht, romantisch en knus zijn woorden die Velvet misschien wel het beste omschrijven. De een noemt het velvet, de ander fluweel of velours. In iedergeval is deze zachte stof here to stay!

 

 
 

vintage en hip

Origineel uit de jaren  '50 en in 2019 weer een van de bekendste interieurtrends. Velvet heeft een romantische, authentieke look die jouw interieur net dat stukje warmte kan geven. Kies voor een vrolijke kleur zoals het net zo hippe oker geel of ga voor een zachtere grijstint dat luxe en chic oogt.

GEMAKKELIJK TE COMBINEREN

Deze koninklijke stof heeft als voordeel dat het gemakkelijk te combineren is met andere meubels. Dankzij de aparte look en feel onderscheidt het zich van alle andere stoffen en juist daardoor past het ook weer overal bij.  Je vindt velvet terug in zowel stoere industriële interieurs, chique moderne huizen en zelfs in combinatie met Scandinavische meubels.  De keuze is helemaal aan jou. 

 

 
 

Een echte eyecather

Ben jij al overtuigd van de velvet trend en ben je klaar om een stukje knusheid aan jouw huis toe te voegen? Pak het dan groots aan door voor een echte eyecather te kiezen! Voeg een ruime velvet relaxfauteuil toe aan jouw woonkamer en de zithoek krijgt een instant warme look.

Een tintje romantiek toevoegen aan de keuken? Dat kan gemakkelijk door gebruik te maken van velours eetkamerstoelen of eetkamerbank.  Neem hierbij plaats aan een eikenhouten tafel met karakter en het plaatje is compleet. 

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden